15 Юли, 2022 15:45 9 465 12

Бьорн Улвеус от АББА показа жената до себе си (СНИМКА)

  • бьорн улвеус-
  • абба-
  • нова жена-
  • след развода

77-годишният легендарен музикант обяви края на 41-годишния си брак само преди месеци

Бьорн Улвеус от АББА показа жената до себе си (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Бьорн Улвеус от АББА откри отново любовта и показа жената до себе си, съобщава "Daily Mirror", предаде life.dir.bg.

77-годишният легендарен музикант обяви края на 41-годишния си брак само преди месеци. Във вторник разкри коя е новата му тръпка. Това е продуктовият мениджър Кристина Сас, на 49 години. Двамата бяха на премиерата на новия му мюзикъл.

Бьорн адаптира любимата детска книжка от Астрид Линдгрен "Пипи Дългото Чорапче" и създаде "Пипи в цирка".

"Това е моята партньорка Кристина. Срещаме се от известно време и почувствах, че искам да я заведа на това събитие. Така че това е първият път, когато излизаме заедно", поясни той пред представители на медиите.

На въпрос от колко време се виждат, Бьорн отговори на шведски журналист: "Срещаме се отскоро".

Кристина, която носеше огърлица с надпис "Bjorn", работи за "Universal Music Group", която наскоро издаде последния албум на ABBA "Voyage".

През февруари Бьорн и съпругата му Лена Калерсьо, които имат две деца, обявиха раздялата си.

В съвместно изявление те казаха: "След много хубави и наситени със събития години, решихме да се разведем. Ние оставаме близки и добри приятели и ще продължим да празнуваме заедно рождените дни на нашите внуци и други семейни празненства".

Те се срещат на новогодишно парти в дома на колегите му Бени Андерсон и Ани-Фрид Лингстад и започват да излизат скоро след като Бьорн се разделя с певицата от АББА Агнета Фалтског.

Бьорн и Агнета се женят през 1971 г., преди групата да стане известна. Когато бракът им приключи, се говореше, че Агнета ходи на психолог. Сподели, че ѝ е било трудно да прекарва толкова много време далеч от децата им, Линда и Питър, докато АББА са били на турне.

Тяхната раздяла вдъхнови дълбоки текстове на песни, като например на "The Winner Takes It All".

Бьорн написа: "Но кажи ми, тя целува ли те/ Както аз те целувах?/ Чувстваш ли същото/ Когато произнася името ти?"

Бьорн каза за Лена: "Наистина се влюбихме мълниеносно. Толкова странно, че си ерген за една седмица, след което веднага попадаш отново в полетата на любовта", казва той.

Бени и Ани-Фрид се разведоха през 1981 г. ABBA се разпаднаха през 1982 г., но се завърнаха миналата година с нова музика и техния концерт ABBA-tar, който спечели петзвездни отзиви, включително в "Mirror".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    12 4 Отговор
    Не разкривате каква е намесата на русия

    Коментиран от #7

  • 2 Романтичната съсетка

    11 3 Отговор
    Браво, аз се предадох вече, а този на 77 години има нова тръпка, харесва се човека явно на, тази възраст повече, ама, такова, ко беше..?!
  • 3 абафен

    16 2 Отговор
    Този е голям идиот-как можа да изтърве Агнетка-още скачам като я видя на видео

    Коментиран от #6

  • 4 Козияк

    10 7 Отговор
    Еми Путин е виновен, естествено.
  • 5 Едуард Петров-Едо

    13 0 Отговор
    АВВА СА НЕЗАБРАВИМИ! ЩЕ ГИ ПОМНЯ ТАКИВА, КАКВИТО БЯХА ПРЕДИ 50 ГОДИНИ! ТОГАВА, С МОИ КОЛЕГИ СПАСИТЕЛИ ХОДЕХМЕ ОТ Китен В ММС (Международен Младежки Център - Приморско! ТОГАВА БЕШЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОЖИВЕНО! Янчо Таков и Иван Славков чукаха тенис на кортовете, а красивият им женски антураж ги наблюдаваше от трибуните! Малко по-късно почина Людмила Живкова! Чествахме 1300 години България!
  • 6 Едуард Петров-Едо

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "абафен":

    Да, ти още скачаш, като я видиш на видео, но все пак, ,,Духовното е несравнимо по-важно от биологичното, физическото и материалното!"
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този цял живот рус и висок

    3 1 Отговор
    Сега стана боядисан и нисък, пак странности..!
  • 9 Пловдивчанин

    5 1 Отговор
    Бьорн, Thank you for the music! Другото няма значение

    Коментиран от #10

  • 10 Ти си куку

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пловдивчанин":

    Той е швед, не е англичанин, кажа баба тенкю... се едно пудинг да за обича,, окраинците,, защото изглеждат и наяве и на снимка,, перефектно,,.. алоу, компутъра, излъга себе си, не друг, въри гледай филма,,, Яж борш, цел живот,,..!
  • 11 шири

    8 0 Отговор
    АББА са ми любимите изпълнители,любимата ми група,те са гениални шведи(Ани-Фрид Люнгстад не е шведка,а е норвежка.),израстнал съм с красивите им песни. Агнета Фелтског е една от най-красивите блондинки на планетата. Гледахме 24 часа пристигането им в Сидни за турнето им в Австралия. На сцената валеше дъжд,но АББА не се отказаха и пяха повече от два часа на публиката и концертът беше грандиозен!
  • 12 Музиканта!

    2 0 Отговор
    Като музика са прекрасни,мелодични,с положително излъчване,песните им са гениални,и професионален музикант,ще ги оцени високо,като гласове,и дует,Агнета Фелтског и Ани-Фрид Люнгстад,са чудесни,много хармонични,съвършено спяти,имат чудесни,колоритни,красиви,светли,ярки гласове,че и добре танцуват леко и се движат на сцената,артистични са,Агнета е с Ангелска КРАСОТА,а Ани-Фрида-с по-драматична ,ХУБОСТ,тя е с по-зряло, женствено ЛИЦЕ,и двете са БОЖЕСТВЕНО КРАСИВИ,ЗВЕЗДИ,на МЛАДИНИ,заслужаващи, ВЪЗХИЩЕНИЕ,имат Красиви Фигури,БОЖЕСТВЕНИ ТЕЛА,а и в ЛИЦА,са ХУБАВИЦИ,а песните им,са шедьоври,така запомнящи се и ЛЮБИМИ,на всички поколения,прекрасни сопрано и Алто са,двете,а и изпълненията им,са забележително артистични,обръщат се една към друга,поглеждат се,танцуват,двете певици в съвършен синхрон,което не се постига лесно,това са все външни изяви на таланта им,а Бьорн и Бени,са композиторите,текстописци,са мозъците на групата АББА,и макар двете КРАСАВИЦИ,специално на младини,но и сега,са хубави,да са най-вече,видимото ЛИЦЕ и КРАСОТА,на АББА,то двигателят на ГРУПАТА,са Бьорн и Бени!!!!!Наистина,не мога да си обясня,как Бьорн се е развел и оставил,такава,дългокрака,Красавица,и то,толкова Ангелогласна и с АНГЕЛСКА КРАСОТА,в сравнение с него,защо я е изкарал глупава,според него,защо според него,е толкова важно,че тя,уж не била прочела една книга даже,ами нали има ХУБОСТТА,сега и ХУБАВА И УМНА,много става,не й трябва,толкова УМ,щом има КРАСИВА ВИЗИЯ,КРАСОТАТА,цялостн