Last news in Fakti

20 Юли, 2022 10:34 9 298 13

Още едно от пророчествата на Ванга се сбъдна

  • баба ванга-
  • пророчество-
  • сбъдна-
  • суша

Според думите й големи градове ще бъдат засегнати от недостиг на вода поради суша тази година

Още едно от пророчествата на Ванга се сбъдна - 1
Снимкa: Shutterstock

Още едно от предсказанията на баба Ванга е на път да се сбъдне. За 2022 г. пророчицата приживе е видяла множество природни бедствия, които ще сполетят човечеството, както и възможни войни и неочаквани политически промени.

Родена е през 1911 г., а истинското ѝ име е Вангелия Пандева Гущерова. На 12-годишна възраст загубва зрението си вследствие на внезапна буря, при която е грабната от силен вятър и след дълго търсене бива открита, затрупана с камъни и пръст в една нива. Скоро след това тя получава дарбата си, с която помага на хиляди хора.

Изследователите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент.

Сред пророчествата на Ванга, които вече са се сбъднали са разпадането на Съветския съюз, трагедията на 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна, аварията в „Чернобил“. Това са само някои от нещата, които тя е видяла преди да се случат.

Едно от предсказанията ѝ за 2022 г. наистина изглежда тревожно. Според думите на баба Ванга големи градове ще бъдат засегнати от недостиг на вода поради суша тази година. Тази седмица беше съобщено, че правителствата на Португалия и Италия препоръчаха на гражданите да се опитат да ограничат използването на вода. Твърди се, че Италия преминава през най-лошата си суша от 50-те години на миналия век. Изглежда тя отново е била права.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Глупости на търкалета !

    15 11 Отговор
    Факти, и вие почнахте като руснаците ! Стига сте плашили хората и без това не им е леко !
  • 4 Пешо

    27 3 Отговор
    Добре защо нито едно пророчество не беше публикувано преди да се случи и след това да се цитира резултатът .

    Коментиран от #6

  • 5 Алиен

    12 0 Отговор
    Вече чакаме извънземните ,да ни помогнат .Събитията превариха годините на предсказаното от Ванга,но все пак се случват .
  • 6 Добре де ти само Факти.бг ли четеш?

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "Пешо":

    Не четеш ли на други места ?Има преводи даже и на Китайски в цял свят знаят за нея .
  • 7 Асен

    11 0 Отговор
    Никога не е пророкувала с години, месеци и дати. Никога!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Алко

    10 0 Отговор
    Пророчествата на баба Ванга.
    Всеки път ме дразни това, че се започва с пророчества, минава се през
    биография и след това основното за което говори заглавието. Все пак сме от България и сме чували за Ванга.
  • 10 Читател

    5 14 Отговор
    Пророчествата на Нострадамус и Ванга се сбъдват. Антихриста беше Садам, сега е Путин. Садам беше малък и не можа да предизвика апокалипсис. Путин има сили и средства, но ще свърши като Садам. Ще поживеем, ще видим , ако повишената слънчева активност ни позволи и апокалипсиса не настъпи сега от ядреното оръжие на Путин и ко. Затоплянето не е причинено от човешката дейност, а от слънчевата активност.

    Коментиран от #11

  • 11 ЧЪКИ

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Читател":

    Ванга е познала суши ,горещина ,пожари Европа гори споменала е ще събираме вода в буркани !?Нека не забравяме кога е живяла Нострадамус също,Ванга е останала без зрение на 12 години,нямала е интернет и не е чела много,та това с буркана и водата го тълкувам сега .Пожарите в Европа - помагат доброволци кой с кофи вода наблизо вода ,кой с цистерни ,самолетите сигурно е това водата се събира не в буркан трябва да се тълкува.Дано все пак е познала за извънземните че ще намесят на Земляните и ще ни сложат в ред, защото хората ще станат лоши без контрол това което се случва с войните сега !
  • 12 Водолазов

    6 1 Отговор
    Гущерова е много права, при 5 кинта на купик вода, сушата е гарантирана!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.