21 Юни, 2013 10:51 1 216 0

Джулия Робъртс и Гуинет Поултроу са си обявили война

  • джулия робъртс-
  • гуинет полтроу-
  • война-
  • актриси

Ненавистта между актрисите Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу се засилва все повече, съобщава National Enquirer.

Джулия направо откачила, когато наскоро списание People избра Гуинет за „най-красивата жена на 2013-та".

„Джулия е печелила титлата „най-красивата жена" четири пъти от това списание. Последният път беше през 2010-та ", казва източник пред медията.

„За нея беше удар, че Гуинет спечели титлата този път. Ако я беше спечелила някоя млада актриса като Дженифър Лорънс, тя нямаше да се ядосва толкова, но Джулия се смята за най-красивата жена в Холивуд в своята възрастова група.", допълва източникът.

„Джулия смята, че Гуинет навлиза в нейната територия. Освен това хубавите роли за актрисите над 40 са ограничени и тя иска да се увери, че е първият избор на режисьорите.", казва още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА