Last news in Fakti

22 Юни, 2013 16:49 2 843 0

Скалата срещу Шварценегер в Терминатор 5

  • терминатор 5-
  • дуейн джонсън-
  • арнолд шварценегер

Бившата суперзвезда по кеч Дуейн Джонсън „Скалата“ може да играе в следващата част от поредицата Терминатор заедно с ветерана Арнолд Шварценегер, чиито снимки ще започнат в началото на 2014 г.

Още миналата седмица Шварценегер потвърди, че е подписал договор да участва в "Терминатор 5", но ролята му на известния киборг ще търпи промени.

"Много съм щастлив, че студиото иска да участвам в „Терминатор 5“ и отново да съм  Терминатор", каза Шварценегер пред Емпайър.

Сценария за филма пишат Патрик Люсие и Лета Калогридис. Шварценегер играе Терминатор в първия, втория и третия филм от поредицата, появили се през 1984 г., 1991 г. и 2003 г. Той не участва в "Терминатор: Спасение", който е заснет, докато е губернатор на Калифорния.

Според Ексаминер, ролята на Джонсън (който също иска да играе и злодей в филм за Джеймс Бонд), ще върне феновете на филма обратно към 1950-те години, много преди Сара и Джон Конър да са родени. А източник обясни: "Една от идеите е Терминатор 5  да бъде нещо като предистория за всичко случило се до сега. Може би  Шварценегер няма да играе терминаторът е човешка фигура, която е близка до семейство Конър.

41-годишният Джонсън, който от кеч звезда се превърна в екшън герой е участвал във филми като „Планината на вещиците“, „Гангстери на терена“ и „Дуум“ се е специализирал в звезда от продължения през последните няколко години, като се започне с  Бързи и яростни 5 през 2011 г., Journey 2: Пътуване до тайнствения остров през 2012 г., G.I. Joe: Ответен удар  и Бързи и яростни 6, който ще се снима тази година . Той също така има роли в Бързи и яростни 7 както и в Journey 3: От Земята до Луната.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА