1 Август, 2022 10:46 13 931 14

Марина Цекова се сбогува през сълзи с NOVA, ето защо (ВИДЕО)

  • водеща-
  • събуди се-
  • бременна-
  • марина цекова

Тя благодари на зрителите за доверието през последната година и сподели щастлива новина

Водещата на "Събуди се" Марина Цекова разкри пред зрителите на предаването щастлива новина. Журналистката на NOVA сподели, че е в очакване на второто си дете, съобщиха колегите ѝ.

"С екипа на "Събуди се" спестихме една малка подробност. И тя е, че водещата на това предаване от няколко месеца не е сама. Време е да обърна внимание на истински важните неща в живота и да им се посветя, освен на работата си, която много обичам", каза Марина Цекова.

Тя благодари на зрителите за доверието през последната година.

"Огромни благодарности и към екипа на предаването за всичко, което направиха за мен и за нас през тази една година. Няма да го забравя", допълни Марина Цекова.

Екипът на "Събуди се" изненада водещата и с емоционален поздрав от нейната колежка и приятелка Наталия Луценко. Марина Цекова посвети специалната си награда на телевизионните отличия "Свети Влас", която получи в началото на юни, именно на украинската журналистка, която всеки ден отразява военните действия в родината си.

Наталия Луценко благодари на Марина Цекова не само за вярното и дългогодишно приятелство, но и за безкомпромисния професионализъм и подкрепа.

"Никога не остана безразлична към случващото се и аз съм ти завинаги признателна. Изненадата ни беше огромна, когато посвети телевизионната си награда на мен и на всички украински журналисти. Това ми показа за пореден път, че ти си съпричастна към всичко, което преживяваме в момента и разбираш какво причинява тази война в Украйна. Но сега е време да се погрижиш за себе си и за твоето прекрасно дете, което скоро ще види света. И понеже ни гледа цяла България, искам да кажа, че ти си един от най-добрите професионалисти, които познавам и не се съмнявам, че в първия момент, в който можеш да се върнеш на екран, ти ще го направиш" - разказа Наталия Луценко.

Ники Василковски, който също бе в студиото, каза, че има поздрав изненада и от целия екип на предаването и пусна видео послание.

"Искаме и ти и вторият водещ да приличате на тези слънчогледи", каза след това той и ѝ поднесе букет с цветя.

"Простете ми за грешките, знам, че ги е имало, но са били неволни. Благодаря на екипа на предаването за всичко, няма да ви забравя. Всичко хубаво от мен и до нови срещи", завърши Цекова със сълзи на очи.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 г-н

    16 7 Отговор
    Голямо браво на такива БЪЛГАРКИ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хахаха

    11 12 Отговор
    Ами спала без гащи, пък ние трябва да й се радваме ли ?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 да да

    8 6 Отговор
    Една мисирка къш....на тъпата тв....
  • 10 Пешо

    15 4 Отговор
    Не се пишат негативни коментари по такива поводи.Но все пак нека си кажем истината.Журналист с много слаб потенциал.Липсва и доста за умения на журналист.Но за назначена от ,,кой" има високо самочувствие и слабо покритие .

    Коментиран от #11

  • 11 Хахахаха

    8 5 Отговор

    До коментар #10 от "Пешо":

    Марина цекова е изключителен журналист. Един от най-добрите и винаги подготвени! Чудесна водеща и естествено красива и харизматична. За съжаление аз лично няма да гледам “събуди де” докато Марина я няма. Смятам, че е подигравка със зрителите да слагате за водеща неподготвената Анна -Мария някоя си. Една жива връзка не може да направи без грешка. Гледам я и се чудя как изобщо сте я допуснали до нова тв. Срамота
  • 12 МАХМУРЛИЯ

    10 2 Отговор
    Да е жива и здрава, голяма симпатяга!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.