5 Август, 2022 07:00 14 051 0

Вашият хороскоп за днес, 05.08.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес за Везните е важно да обърнат максимално внимание на създаването и поддържането на всевъзможни контакти

Вашият хороскоп за днес, 05.08.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вашето рамо днес ще се окаже много необходимо за някой, който иска да поплаче или пък да се опре там. Ами не ви остава друго, освен да се облечете подобаващо.

Телец

Защо да задавате въпрос, като отговорът и така е известен? Днес няма да имате нужда от чужди съвети и странична помощ. Постарайте се просто да се откажете вежливо от тях.

Близнаци

Най-добра почивка за вас днес ще са тихите, непредполагащи някаква активност развлечения. В този сезон поне може да си намерите доста такива. Дори само да поседнете на някоя пейка в парка, ще се почувствате прекрасно.

Рак

Постарайте се да планирате този ден и стриктно да следвате първоначалния план. Импровизираните решения днес няма да са особено успешни, не разчитайте на тях. Пък и най-добрата импровизация е, ако можеш да спазваш схема.

Лъв

Може би ще съжалявате за решението, което обстоятелствата ще ви принудят да вземете. Но макар да знаете това, ще се наложи да го вземете. Ако не го направите, ще съжалявате по друг повод. Както е казал народът - няма пълно щастие.

Дева

Днес ще бъдете онзи огън, на който е приятно да сгрее човек умореното си тяло. Това е добре за околните, но заради собственото ви здраве е добре да регулирате силата на огъня.

Везни

Днес е важно да обърнете максимално внимание на създаването и поддържането на всевъзможни контакти. Не се ядосвайте, ако сте прекарали деня си в писане на писма или в телефонни разговори, това ще ви донесе полза в бъдеще.

Скорпион

Насладете се на момента и не мислете за бъдещето. Днес и без друго не можете по никакъв начин да му повлияете, така че можете с пълно право да се оттеглите на някое прекрасно уютно местенце.

Стрелец

От вас днес само дето искри няма да излитат, макар че и това не е сигурно. Ще привличате цялото внимание, ще се намирате в центъра на всички събития. Ако се стремите към лидерство, днес ще го получите на тепсия.

Козирог

Комуникацията може да ви създаде напълно необясними проблеми. Важно е да сте отзивчиви и не толкова контролиращи.

Водолей

Днес отговорността, която сте поели ще ви се стори прекалено тежка, а наградата за положения труд може да ви донесе единствено разочарования. Ограничете действията си до най-необходимото.

Риби

Постарайте се да не позволявате на обзелата ви лека, весела хулиганщина да ви накара да сътворите някакви неприятности. Всяка енергия може да бъде използвана за мирни цели, дори вашата.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА