Last news in Fakti

3 Август, 2022 16:45 5 951 6

Какъв цвят трябва да бъде портфейлът за привличане на пари?

  • порфейл-
  • цвят-
  • привличаме-
  • на пари

Ето каква е тайната на цветовете

Какъв цвят трябва да бъде портфейлът за привличане на пари? - 1
Снимка; Shutterstock

Известно е, че различните цветове са различни тонове на светлината и влияят на самочувствието и настроението ни, на душевния комфорт и психиката ни, на здравето ни и на начина, по който другите ни възприемат. Поради това не е учудващо, че изборът на цвят за портмонето ви е може да ви помогне да спестявате, да проявите щедрост, да работите и печелите повече или да харчите с лекота. Ако целта ви е да забогатеете, то тогава вероятно се вълнувате от въпроса кой цвят на портфейл е подходящ за привличането на пари. Ще ви разкрием тайната на цветовете, както и кой да изберете за дома на парите си и кои цветове на портмонета да избягвате, ако не желаете да пръскате пари неразумно и ако сте с „широки пръсти“ и не съумявате да се въздържите от харчове., пише Струма.

Кой цвят на портфейл е подходящ за привличането на пари? Портфейлът ви е не просто аксесоар, а дом за парите ви. Изборът на цвят следва да е съобразен не само с модните тенденции, личните предпочитания и гардероба ви, но и с целите, които сте си поставили, относно финансовото ви състояние. За да привлечете парите в живота си, изберете червен портфейл. Червеното е цвят на финансовото благополучие и просперитета, на паричните потоци и прилива на свежи бизнес идеи. Според фън шуй червеното е огнен цвят, който работи във ваша полза, когато говорим за печелене на средства, забогатяване и финансови потоци. Важно е обаче да имате предвид, че червеното портмоне е подходящо само за печелене на пари и за временно съхранение. Отново именно защото цветът е свързан с финансовите потоци, то в червеното портмоне средствата ви няма да се задържат дълго, а ще ги изхарчите.

Кой цвят портфейл да изберете за трайно съхранение на средствата си? След като вече знаете кой цвят портфейл е подходящ за привличането на пари и сте натрупали желаната сума, важно е и да съхранявате припечеленото правилно. Изберете ярко зелено портмоне за дългосрочен дом на спечелените пари. Този цвят ви помага да харчите по-малко и по-разумно, влияе положително на възможностите ви да спестявате. Друг цвят портмоне, подходящо за съхраняване на припечеленото, е розовият. Този цвят ускорява прилива на финанси, без да влияе на харченето, тоест без да ви тласка да харчите необосновано и ненужно за разлика от червения. Розовото портмоне е чудесен избор на опитващите се да спестят спечеленото и да променят финансовото си поведение, ограничавайки харченето на пари.

Какво да направите, ако не желаете да имате няколко портмонета? Струва ви се твърде сложно, неудобно и ангажиращо да притежавате няколко портфейла и да местите средствата си от един в друг? Има решение на този проблем и то е да закупите само един портфейл, но в комбинация от цветовете, които не само насърчават печеленето на пари, но и тяхното спестяване, цветове, които ни учат на отговорно финансово поведение. Портмоне, което комбинира червено с розово и зелено е идеален вариант. Вероятно тази комбинация не е най-модерната и най-привлекателната, както и не е лесна откриване и съчетаване с останалите аксесоари в гардероба ви, но специалистите по темата твърдят, че си струва да се сдобиете с портмоне в тези цветове, за да отговорите на всички свои финансови нужди.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    7 0 Отговор
    Да не е ярък че привлича джебчии.

    Коментиран от #6

  • 2 Санитар

    8 1 Отговор
    Въобще не трябва да е портфейл, питайте банкянския бандит за справка.
  • 3 Дедо

    5 0 Отговор
    Интересно ако извадя червено портмоне в мола сигурно ще ми се нахвърлят поне три наборки
  • 4 Соваж бейби

    4 1 Отговор
    Чувала съм и го знам за зелен цвят протмоне ,по добре човек да не прави такива ритулаи !Защото зеленият цвят е химически нестабилен цвят и олицетворява нестабилност и турбуленция до 17 век.Зелено, символизиращо хазарта, а оттам и финансите, печатниците го използват през 1792 г., за да направят първите банкноти - не мисля че случайно доларът е зелените пари?!Китайците пък с тяхното червено , които имат традицията на червения плик, който дават на семействата си като символ на просперитет за новата година. Сега е вече ерата на банковата карта която се регистрира в телефона ,нямаме нужда от портфейл или смарт чесовник.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Механик

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Кирчо и Кокорчо имат розови протмонета.