Last news in Fakti

4 Август, 2022 11:43 15 188 9

5-те най-могъщи зодии

  • най-могъщи-
  • зодии

Козирозите заемат първото място

5-те най-могъщи зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Козирог

Със своите усърдие и постоянство, Козирозите заемат първото място, като са способни да започнат нещо няколко пъти, докато се получи и постигнат целите си. За тях не съществуват пречки по пътя към успеха.

Овен

Втората "рогата" зодия, се нарежда на второ място, благодарение на своите упоритост и постоянство. Около тях всеки трябва да е внимателен, защото те са напълно способни да преминат през всеки в името на целта си, пише actualno.com.

Лъв

Другите са Лъвовете, които определено носят името си достойно. Те бързо се адаптират и взимат светкавични решения, като обикновено оставят емоциите на по-заден план, когато трябва да са рационални.

Скорпион

Четвърти в списъка са страстните Скорпиони, често водени от много емоции, но те от своя страна никога не им пречат да стигнат до края. Срещнат ли трудност, те си позволяват емоции, но всъщност никой не знае кои са им слабостите. Бързо се събират и решават проблемите с непоколебима сила. Така и много често жените Скорпиони, носят мъжки черти в характера си.

Стрелец

Стрелците са на пето място сред най-силните знаци, като са упорити, но и почтени. Обикновено техните победи идват основно защото не отстъпват и не правят компромиси. Уви, докато в професионален план това работи, в личен често им пречи да живеят добре.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    9 11 Отговор
    Могъщи са путин си дзи пин ким чен ун, ама мощна зодия няма
  • 2 козирок

    4 6 Отговор
    За козирозите е така- няма пречки по пътя към успеха, но точно този успех, който задоволява единствено тях и мнението на другите е без значение за този успех. Те са добре балансиращи своите амбиции- никога не се втурват на всяка цена в начинания само и само за да успеят в нещо.
  • 3 теле

    14 11 Отговор
    Козирог и Лъв не ми ги хвалете . Ужасни са.
  • 4 Козирозите

    12 6 Отговор
    Невъзмутимост, себелюбие и егоизъм са техните " могъщи" качества. Мерси.

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Така е

    6 5 Отговор

    До коментар #4 от "Козирозите":

    И много,много злобни.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 козирок

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Козирозите":

    Всяка зодия се дели на декади. Има огромна разлика между декемврийските и януарските козирози. Има разлика и в това дали козирогът е жена или мъж. Иначе би било много лесно да поставим хората в 12 графи... но не е така.

    Коментиран от #8

  • 8 Кози

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "козирок":

    Козирог роден на 4ти Януари?
  • 9 Коко Джъмбо

    7 1 Отговор
    Всички, които вярвате и се водите по зодии сте достойни за съжаление и оплакване!