Last news in Fakti

25 Юни, 2013 15:21 1 187 2

Виктория: Дейвид трябва да е следващия Джеймс Бонд

  • виктория бекъм-
  • дейвид бекъм-
  • джеймс бонд

Половинката на Дейвид Бекъм – Виктория, оприличи съпруга си като следващия Джеймс Бонд в интервю за британския таблоид „Сън”.

„Имам много близки приятели, които са актьори. Том Круз ни е наистина близък. Но нямам планове да изляза на големия екран. Не мисля, че ще се справя добре там", каза Бекъм за медията.

„Мисля, че ще си много добър актьор. Не сте ли съгласни с мен? Според мен ще си страхотен. Трябва да бъдеш следващият Джеймс Бонд. Той ще е невероятен Джеймс Бонд!", бе пък коментарът на Виктория.

Пош  винаги се е гордяла с Дейвид и четирите им деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, като според нея те са най-важното нещо в живота й.

„Дейвид и децата винаги ще са ми приоритет. Всичко, което правя, е за тях!", категорична е дизайнерката.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 маляка

    1 0 Отговор
    не думаѝ ма оти има много пари или талант
  • 2 comment

    0 0 Отговор
    И тая кифла има просвет в дюшемето, а вятърът свири ли свири из таванското й помещение...