6 Август, 2022 07:00 9 972 0

Вашият хороскоп за днес, 06.08.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Твърде мрачна перспектива за Телците

Вашият хороскоп за днес, 06.08.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес, оказвайки се в една мила и приятна компания, ще усетите у себе си таланта на разказвач, способен да засенчи дори древните майстори. Ако в крайна сметка не ви се отдаде да се изкажете, запишете всичко, светът не бива да губи интересните ви думи.

Телец

Днес ви чака твърде мрачна перспектива. Цял ден ще ви атакуват доста противни персони и вечерта рискувате да се окажете в лапите на някой, който предизвиква у вас ужасно раздразнение.

Близнаци

Днешният ден не подходящ за какъвто и да било вид съревнования. По-добре го посветете на самоусъвършенстване. Винаги има какво още да се желае в тази посока.

Рак

Днес ще ви залее такова количество информация, че няма да сте в състояние да я асимилирате. Но не бива да отлагате този процес във времето, защото нещата ще се усложнят. Просто ви е нужна помощ.

Лъв

Ако не можете да си позволите разкоша да прекарате този ден в пътуване, опитайте поне за кратко да смените обстановката. Днес душата ви ще изгаря от жажда за нови впечатления.

Дева

Добре е да проверите не се ли въргалят някъде неплатени сметки, недовършени неща и разни други подобни досадности. Постарайте се да приключите с всичко днес, не оставяйте работата си за друг ден.

Везни

Днес няма да има нужда да се оправдавате за действията си, защото всичко ще ви прощават. Все пак не злоупотребявайте с доброто отношение на околните.

Скорпион

Ако днес забележите нещо странно, не се стряскайте. Просто днес ще виждате неща, които на другите не е дадено да видят. Спокойно с края на деня, ще спрете да забелязвате необичайното.

Стрелец

Днес не си струва да отговаряте на критичните забележки. Просто никой не ви критикува, всичко е само във вашите представи. Може би самите вие не се оценявате подобаващо.

Козирог

Ще имате нужда да се превърнете в нещо по-голямо отколкото сте, а това най-често става, когато имаме приятели. Ден за грижа от и към приятелите. Дай, Боже, да са ни живи.

Водолей

Днес ще ви провърви във финансово отношение и то дори повече, отколкото можете да си представите. Не се занимавайте с дългосрочни инвестиции, късметът е мимолетен.

Риби

Днес венец на творението ще ви се струва удобното кресло. Никога досега не сте ценили комфорта, както днес. По-добре днес не купувайте мебели, ще се разорите.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА