Last news in Fakti

8 Август, 2022 07:00 6 481 0

Вашият хороскоп за днес, 08.08.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Силен ден, с много възможности и енергия за Овните

Вашият хороскоп за днес, 08.08.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Силен ден, с много възможности и енергия, използвайте го умно. Идеите ви ще са повече, отколкото може да реализирате, така че - пресейте най-жизнеспособните.

Телец

Няма да се чувствате твърде комфортно днес, но при добра организация на времето, може и да се справите с този проблем. На първо място обаче, трябва да си дадете сметка какво точно искате.

Близнаци

Не се старайте да помогнете на всяка цена на някой непознат, защото ще се окажете въвлечени в нещо, което ще се чудите откъде ви е дошло. Гледайте си своята работа и правете каквото трябва, пък да става каквото ще.

Рак

Гледайте преди обяд да свършите повечето неща, които сте планирали, защото следобед няма да ви е до това. Втората половина на деня ви ще е посветена на неща, които ще са твърде далеч от целите, които преследвате.

Лъв

Доста напористо ще действате днес и това може да доведе до доста спречквания. Опитайте да канализирате енергията си в някаква творческа дейност, каквато се явява и любовта всъщност.

Дева

Сутринта ще сте доста вдъхновени и готови за подвизи. Опитайте да запазите това състояние по-дълго, защото следобед ще ви е нужно, за да се справите с много дребни предизвикателства.

Везни

До обяд ще се наложи да се занимаете с куп досадни подробности, които обаче няма как да прехвърлите на някой друг. След обед ще намерите сродна душа, с която да си изкарате по най-приятен начин времето.

Скорпион

Любопитството днес ще ви изиграе много лоша шега, гледайте да не ви излезе и твърде скъпо. Бъдете готови за изненади, които може да изглеждат не толкова приятни, но сами по себе си крият огромен потенциал.

Стрелец

До обяд ще гледате доста оптимистично на света, което всъщност е вашето естествено състояние. Не се опитвайте да контролирате непрекъснато нещата, оставете Божественият ред да действа, вие просто намерете мястото си в него.

Козирог

Днес каквото и да става, все ще търсите вината другаде. Вината не е добро нещо, така че опитайте да не я вменявате нито на другите, нито на себе си. Изкажете съжаление и вижте какво друго бихте могли да сторите, за да поправите нещата. Мислете положително.

Водолей

Днес всичките ви добри намерения може да завършат не по начина, по който очаквате. Понякога сами сме си задали погрешна програма без да го съзнаваме. Опитайте да се наблюдавате повече, бъдете по-съзнателни и мислете по какъв начин казвате нещата. Всичко има значение.

Риби

Важно е да имате високи цели и смели очаквания, останалото е малко насочено действие. Идеите ви са невероятни, интуицията също, просто си позволете да си вярвате повече.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА