Last news in Fakti

10 Август, 2022 07:00 6 192 0

Вашият хороскоп за днес, 10.08.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един хубав и радостен ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 10.08.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един хубав и радостен ден, стига да не се втурнете да правите обобщения за всичко и да не се впускате в безполезни спорове “има ли изобщо справедливост”. Не преценявайте нещата само по практичната им полза, а отчетете и други фактори, като удовлетвореността от съответния продукт на хората, които го използват.

Телец

Добре формулираната мисъл ще привлече по-голямо внимание, отколкото една дълга и гръмка реч. Нали сте наясно, че е по-добре да сте ефективни и конкретни, отколкото да дрънкате празни приказки.

Близнаци

Нещо ви гложди отвътре и все не успявате да го реализирате. Сега имате шанс да го сторите. Можете да потърсите подкрепа от важна обществена фигура, независимо, че е лято.

Рак

Лесно ще успеете да изгладите конфликтите и днес сякаш всички ще са самата любезност. Можете да разчитате на помощ от приятелите си и дори да откриете спонсори. Прекрасен ден за начало на нова работа, обучение или пък пътуване в чужбина.

Лъв

Опитайте без да изключвате от ежедневните задължения да се издигнете над тях, да ги преразгледате и да успеете дори да им се порадвате. Днес е ден за радост от живота, не бъдете излишно сериозни.

Дева

Днес трябва да се отнасяте сериозно към задълженията си, а не да ги прехвърляте на другите. Не пренебрегвайте малката правда на другите и субективната правда на домашните си. Не пропускайте красотата на мига.

Везни

Днес можете да намерите пътя към сърцето на любимия човек, само не се разсейвайте много, да не объркате посоката. Хубав ден, слушайте сърцето си и не прекалявайте с философстването.

Скорпион

Малко напрегнат ще е днешният ден за вас, но затова пък ще можете да отхвърлите доста работа. Мислите ви ще са насочени към решаване на по-практични проблеми, а ще имате и доста отговорности у дома си.

Стрелец

Сами си поставяте ограничения, така че не се опитвайте да изкарате другите виновни. Днес трудно ще се адаптирате към обикновените неща, може би е време да премислите това онова.

Козирог

Един хубав и радостен ден, стига да не се втурнете да правите обобщения за всичко и да не се впускате в безполезни спорове “има ли изобщо справедливост”. Не преценявайте нещата само по практичната им полза, а отчетете и други фактори, като удовлетвореността от съответния продукт на хората, които го използват.

Водолей

Днес ще трябва да намерите хармония между духовните потребности и ежедневните нужди. Някои и цял живот не успяват да го направят, така че не се отчайвайте, ако не успеете.

Риби

До такава степен сте убедени в собствената си правота, че сте готови дори да се сражавате за това. Точно днес обаче има смисъл да чуете и друга гледна точка преди да предприемете нещо. Поне ще сте предупредени за рисковете, които поемате.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА