10 Август, 2022 13:57 23 590 10

Кейт Мидълтън разтревожи феновете на кралското семейство (СНИМКИ)

  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • кралско семейство-
  • годежен пръстен-
  • брачна халка

Напоследък фенове на кралското семейство все повече се притесняват, че нещата между Уилям и Кейт не вървят добре

Кейт Мидълтън разтревожи феновете на кралското семейство (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В мрежата все по-често започнаха да се обсъждат семейните проблеми на херцозите на Кеймбридж принц Уилям и Кейт Мидълтън. От известно време се говори, че бракът им не е толкова щастлив, както изглежда на пръв поглед. На публични места двойката изглежда щастлива, но какво се крие под усмихнатите им лица не е съвсем ясно.

Преди дни обаче двамата присъстваха на Игрите на Британската общност в Бирмингам с дъщеря си. Кейт изглеждаше безупречно, както обикновено. Тя се появи в бял костюм с панталон на Alexander McQueen за близо 2 000 паунда, пише jenata.blitz.bg.

Между другото, херцогинята облича този тоалет за трети път. За първи път се издокара с него през март, по време на карибското турне, а след това го избра за откриването на Националния паметник на "Windrush" на гара Ватерло в Лондон.

Отстрани херцогинята изглеждаше много щастлива и не спираше да се смее. Но зорките очи на феновете забелязаха, че нещо не е наред.

Работата е там, че на събитието Мидълтън се появи без най-важното си бижу, което не беше сваляла цели 11 години, пише Mirror.

Всички знаят, че на безименния пръст на лявата си ръка тя носи три пръстена: годежен, пръстен от розово злато и пръстен със сапфир, който преди това е принадлежал на принцеса Даяна. Принц Уилям подари третия пръстен на съпругата си след раждането на първото им дете. На Игрите Мидълтън реши да се ограничи само със скромната си брачна халка.

Това накара почитателите на кралската фамилия да се притеснят сериозно за случващото се зад затворени врати в семейството на херцозите.

Вътрешни хора от обкръжението на двойката са убедени, че всичко е заради инцидента по време на регатата. По време на плаването си херцогинята спомена, че е ударила пръстена в лодката. И най-вероятно бижутерите са го взели за проверка и реставрация.

В същото време недоброжелателите са сигурни, че бракът на Кейт и Уилям се пука по шевовете заради последните новини за изневерите на принца. Според британски медии, Уилям не е доволен от интимния живот със съпругата си и затова използва услугите на проститутка.

Към момента мълвата все още не е получила официален коментар от кралското семейство.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Тони

    39 3 Отговор
    И аз съм много разтревожен. Не спирам да мисля за този пръстен.
  • 2 Ром Бакарди

    20 18 Отговор
    Няма ко да са лажем-тоз пле. шивия иска да ръ.га постоянно таз Кейт, и сигорну я кара да прай разни гимнастики и нумера вав кревата. Ама тя са е продънила бе-три лапета и кой я знай как халтави долу. Се си мисля чи уилиам мичтай жина му да гу сабуди някоя заран сас френска лубов, ама....греда! Те тез уж изискани жентълмени праскат сичко дет им застане, тя кат не му дава утпред-утзад, той е намерил някуя шафра.н.тиа дет без да мрънка и срещу паре кеш гу прай кривуглед от туй унуй. Върви по пътя на баща си тоз тарикат.
  • 3 Хм Хм

    42 7 Отговор
    Във всяко изискано английско семейство се появява по една Камила рано или късно.
  • 4 Пехливанката

    18 3 Отговор
    Уилям ще става крал, ама не става вече и за баба.!
  • 5 Гост

    21 5 Отговор
    Как може да е щастлива с този ръб до нея...взел е всичките ...красиви черти ....на баща си....
  • 6 НямакъщавБарцел

    26 0 Отговор
    Никога не съм разбирал хората, които гледат под лупа как била облечена принцесата и кви пръстени имала.
    Ми ако си разлее кафето и си изцапа роклята? Толкова проблеми има по света, те се вторачили в някакъв пръстен.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 доктор филгууд

    5 5 Отговор
    и тоя май е като майка си?

    Коментиран от #9

  • 9 Ами неее..

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "доктор филгууд":

    Искаш да кажеш като баща си!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.