Last news in Fakti

27 Юни, 2013 16:14 1 526 1

Диско звездите от BONEY M очаровани от Велико Търново

  • boney m-
  • концерт-
  • велико търново-
  • манастир "св. пантелеймон"

Звездите на диско и поп музиката BONEY M кацнаха преди час на родна земя и споделиха, че с нетърпение са очаквали идването си в България не само заради страхотната публика тук, но и за да се порадват на хубаво време, каквото липсва в момента в Лондон.

Интригуваща беше срещата на BONEY M с отец Николай в манастира „Св. Пантелеймон“ във Велики Преслав. Вокалът на групата Мейзи Уилямс разкри, че има афинитет към благотворителни кампании, свързани с деца и с култура. „Да дарявам средства и внимание за мен е като пречистване и ме кара да се чувствам част от голямото разнообразие от хора и култури в цял свят!“ – това бяха думите на Мейзи, когато се разходи из манастира.

Звездите станаха съпричастни към Националната кампания за възстановяване на манастир „Св. Пантелеймон“, като оказаха почит и уважение със своето присъствие и към божиите служители в манастира. Отец Николай чете молитва за здраве на всички присъстващи и благослови вечните световни звезди BONEY M.

Мейзи Уилямс обожава да пее госпъл и казва, че когато пее в този стил, се доближава до Господ. С удоволствие известният вокал на диско легендите BONEY M запя и в ресторант „Омуртагов мост“ във Велики Преслав. Там се състоя официалният обяд на групата. Запалени фенове от региона чакаха нетърпеливо да се появят звездите. Артистите дадоха автограф на всеки един, както и се снимаха със своите почитатели.

Световните изпълнители се насладиха на страхотни български специалитети, риби, традиционни гозби, напитки и десерти. BONEY M заявиха, че са удивени от автентичната и неподправена атмосфера на Велико Търново, Велики Преслав и на целия регион.

Концертът на BONEY M е на 28 юни, 20:30ч. в Летен театър Велико Търново и е част от кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019.

Билетите са на цени от 20 до 60 лв.

Те се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново и специално за Горна Оряховица, Лясковец, Русе, Габрово, Севлиево, Дряново, Ловеч билети за концерта ще могат да бъдат закупувани и от обектите от вериги магазини Германос, Пикадили, Офис 1 и бензиностанции ОМВ, както и онлайн от системата на Eventim.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор