12 Август, 2022 08:20 6 906 0

Вашият хороскоп за днес, 12.08.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста приятен ден за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 12.08.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Добре е да озаптите малко чувствата си. Не им позволявайте да ви ръководят, особено по служебните въпроси. Трябва и да сте по-дискретни относно плановете си, които е добре да стартирате след десетина дни.

Телец

Доста полюсни ще са чувствата ви през днешния ден. Сякаш крайностите неудържимо ви привличат. Това може доста да изтощи нервната ви система, така че по-кротко.

Близнаци

Бързайте бавно през днешния ден. Имате големи шансове за успех, но не бъдете нетърпеливи. Е, ще се наложи да се потрудите малко в името на успеха, но пък резултатът ще си струва.

Рак

Днес нещата трудно ще се поддават на анализ и класификация, което силно ще наруши обичайния ви ред. Изобщо днес е ден на странности и трудно ще успявате да контролирате всичко, а това определено ще ви дразни неимоверно.

Лъв

Бъдете готови да си сътрудничите в името на нещо, което страстно искате да постигнете. В повечето случаи взаимните усилия дават по-добри и по-бързи резултати.

Дева

Днес ще сте по-грижливи и внимателни към всички и това ще направи добро впечатление. Идеята ви да прекарате по-голяма част от времето със семейството си наистина си струва да се реализира.

Везни

Бъдете внимателни в изказванията си, не се знае кой как ще изтълкува думите си. Не говорете двусмислено. Днес е чудесен ден за явяване на изпит, а също и за потегляне на пътешествие.

Скорпион

Денят би могъл да е твърде успешен, стига да си направите добре сметката. Не изневерявайте на принципите си заради малките съблазни, които ще се появят. И не прекалявайте с яденето.

Стрелец

Това може да бъде просто един прекрасен ден. Не разваляйте нещата с подозрителност и чувство за вина. Плановете, които кроите са доста мащабни, но като нищо може да успеете да ги реализирате.

Козирог

Днес лесно ще ви убедят в едно или друго, защото всичко ще ви звучи логично и правилно. Добре е да не приемате всичко на сляпо доверие и да помислите със собствената си глава.

Водолей

Най-голямо удовлетворение ще намерите в на пръв поглед дребните неща. Днес всичко ще ви се отдава с лекота, затова не пропускайте момента, а действайте.

Риби

Доста приятен ден, ако изключим малките изненади, които може и да ви ядосат. Погледнете нещата откъм смешната им страна и не се правете на обидено дете.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА