Last news in Fakti

14 Август, 2022 07:00 10 106 0

Вашият хороскоп за днес, 14.08.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят е хубав за Овните

Вашият хороскоп за днес, 14.08.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят е хубав, особено втората му половина, може би, защото само няколко часа ви делят от почивката. Въпреки отпускарските мисли гледайте да си свършите съвестно работата, а не да подвеждате околните.

Телец

Днес ще сте малко носталгично настроени и заради това може да пропуснете доста интересни възможности. Вземете се в ръце и не се чудете, а просто приемете подаръците на съдбата.

Близнаци

Деловите ви действия едва ли ще се увенчаят с огромен успех, но затова пък възможностите ви за развлечения непрекъснато ще се увеличават. Ако искате да докажете величието си, организирайте една незабравима вечер за любимия си човек.

Рак

Днес имате възможност да постигнете невероятни успехи. Ще се почувствате вдъхновени и ентусиазирани от хората, с които работите. Яхнете това настроение докато е време.

Лъв

До обяд ще сте малко мудни и ще разчитате най-вече на другите, но следобед ще разберете защо на вълкът му е дебел вратът.

Дева

Да сте използвали късмета си през предишните два дни, защото днес ще ви се наложи доста да се потрудите. Не, че това ще ви е неприятно, но ще имате по-малко време за забавления.

Везни

Мисълта, че ще можете да разпуснете тези дни ще ви дава сили да понесете всичко, дори и некоректното отношение на колегите. Не позволявайте жегата да ви размекне, лесно могат да ви отмъкнат някои дреболии, така че пазете си портфейла.

Скорпион

При вас всичко тече като по ноти, само внимавайте да не свирите фалшиво. Спазвайте тактовете и всичко ще ви е наред. Днес може да ви изненадат с добра новина, че ще получите парички.

Стрелец

Нищо чудно днес да се опитат да ви уловят за “канарчета”. Не бъдете наивно доверчиви. Отделете си повече време за приятелите и любимия човек.

Козирог

До обяд по-добре си спестете хапливите приказки, защото следобед може и да съжалявате за това. Гледайте да не проявявате щедростта си с чужди средства.

Водолей

Днес може да останете неприятно изненадани от развоя на събитията. Точно към края на деня шефовете ви ще се сетят, че има много спешни неща за вършене. Ще трябва да защитите авторитета си.

Риби

До обяд ще имате доста сериозни отговорности, към които трябва да се отнесете по подобаващ начин. Следобед ще можете да си отдъхнете и да помислите за някое приятелско събиране.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА