Last news in Fakti

15 Август, 2022 09:31 3 655 6

Според ФБР Алек Болдуин е убил операторката Халина Хътчинс

  • халина хътчинс-
  • алек болдуин-
  • фбр

Инцидентът стана на снимачната площадка на филма през октомври 2021 г.

Според ФБР Алек Болдуин е убил операторката Халина Хътчинс - 1
Снимкa: Shutterstock

Актьорът Алек Болдуин е дръпнал спусъка на пистолета, който уби операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка на филма Rust. Това пише в заключението на доклад след разследване на ФБР, предаде Sky News, цитирани от trafficnews.bg.

Инцидентът стана на снимачната площадка на филма през октомври 2021 г., но до момента актьорът твърдеше, че пистолетът сам е произвел изстрела и той не е натискал спусъка.

Според последен доклад на разследващите моделът на пистолета, с който е застреляна операторката, не може да произведе изстрел без физическо дръпване на спусъка.

Констатациите са прегледани от Службата на медицинския следовател в Ню Мексико. Допълнителна аутопсия на жертвата класифицира смъртта на Хътчинс като злополука.

"Смъртта е причинена от огнестрелна рана в гърдите", се казва в доклада.

Към момента данните на ФБР са, че при преглед на "наличните доклади на правоприлагащите органи не се доказа убедително, че огнестрелното оръжие е умишлено заредено с бойни патрони на снимачната площадка".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевс

    23 2 Отговор
    Това беше ясно още като се случи инцидента, ама как са се появили бойни патрони на снимачната площадка и кой ги е заредил разследват ли?
  • 2 ИВАН

    12 2 Отговор
    Ехей, кой ги рани тия хиляди експерти, следователи, прокурори, ченгета, адвокати .... и тем подобни нищоправци .... човека е толкова престъпно животно, че няма накъде - половината са престъпници, другата половина и те престъпници, ама законни
  • 3 Теодоро

    3 7 Отговор
    ХАЙДЕ СЕГА ГОСПОДИНА ВЕДНАГА В ДРАНГОЛНИКА
  • 4 Студопор

    16 0 Отговор
    То това ми беше ясно и на мен и без да съм от ФБР. Всеки човек знае как работят пистолетите и револверите - дърпаш спусъка - стреля. Всички знаеха, че Болдуин е дръпнал спусъка, защото това е трябвало да направи по сецанрии. Въпроса е кой е сложил патрона вътре.
  • 5 какво е това чудо

    6 0 Отговор
    малее какво грандиозно откритие ! тези от фбр са за нобелова награда след колко месеца разследване да се стигне до очевидната ситуация която е станала пред очите на десетки хора … мале мале ?!?!?!? а за патроните нито дума кой ги донесе кой зареди пистолета с тях ? тези неща не са важни важно е да се прави нищо и да се вдига шум за това
  • 6 ОБЕКТИВНИЯ

    1 0 Отговор
    Страшна глупост!
    Питам се какъв човек е направил този извод?!