15 Август, 2022 15:31 1 967 5

Марвел търси актьор, който да изиграе младия Тони Старк

  • марвел-
  • железният човек-
  • тони старк-
  • робърт дауни джуниър

Феновете на супергероите посочиха, че обещаващият актьор от "Странни неща" Джоузеф Куин би бил идеален избор за ролята

Марвел търси актьор, който да изиграе младия Тони Старк  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Марвел търси нов актьор, който да замени Робърт Дауни Джуниър в ролята на Тони Старк, съобщи „Giant Freakin Robot“.

Вместо да възкреси обаче Тони Старк, който почина в „Отмъстителите: Краят“ от 2019 г: Марвел търси по-млад актьор - на двадесет или тридесет години - който да изиграе по-млада версия на Старк от друга вселена.

По-младият Железен човек ще се появи в двата предстоящи филма - "Отмъстителите: Династията Канг“ и „Отмъстителите: Тайни войни“.

Марвел имат склонност да са много задълбочени в процеса на кастинг и това им служи добре, така че за съжаление все още не може да се каже кой точно ще играе тази по-млада версия на Тони Старк, но може да се даде едно име на актьор, който почти сигурно е в играта: Джоузеф Куин, по-известен като героичния Еди Мънсън от сериала „Stranger Things“ на Нетфликс.

Макар че може да е трудно да го разпознаем, защото сме свикнали да виждаме Куин с дълга коса и облечен като металист от Средния Запад, Джоузеф Куин има абсолютно невероятна прилика с младия Робърт Дауни, забелязаха наблюдателни фенове на актьора. Между приликите, актьорските умения на Куин и популярността, която той придоби след ролята си в "Странни неща", е напълно възможно той да бъде поканен на кастинг за ролята.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    1 1 Отговор
    Да се свържат с мене. Въпреки че, сега ме е малко страх да вдигам на непознати номера, да не вземе някой да ме покани за министър. :)))
  • 2 бяла краставица

    1 0 Отговор
    Крум Зарков е човекът!!!
  • 3 Гого

    3 1 Отговор
    На Зеленски кво не му харесвате?

    Коментиран от #4

  • 4 Алекс

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гого":

    По-добре Путлер демона, ма е малко рус
  • 5 Анджело

    0 0 Отговор
    Ако го възкресят тоз Железен човек, най-подходящ за таз комична роля би бил Георги Парцалев,очевадна прилика, но за жалост няма как да го възкресят.