Last news in Fakti

19 Август, 2022 15:31 2 426 5

Селена Гомес не бърза да се обвързва

  • селена гомес-
  • певица-
  • актриса-
  • обвързване-
  • връзка-
  • мъж

Певицата и актриса споделя, че е щастлива сама и не търси нов мъж

Селена Гомес не бърза да се обвързва  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Селена Гомес не бърза да се впуска в сериозна връзка, тъй като е "щастлива", че е свободна, no същевременно държи "отворени възможностите си" с няколко човека. Вътрешен източник разказа пред „Us Weekly“ за настоящия живот на актрисата и певица, която наскоро отпразнува 30-ия си рожден ден.

"Селена и Андреа са просто приятели", казва източникът пред изданието относно слуховете за връзката ѝ с Андреа Йерволино. "Тя се среща и държи опциите си отворени с няколко момчета", допълва информаторът.

Спекулациите за романса на двойката започнаха, когато Селена беше забелязана да се забавлява с италианско-канадския филмов продуцент по време на празненствата за 30-ия ѝ рожден ден в Италия.

Наскоро тя беше засечена да вечеря с рапъра Tyga, който преди време имаше връзка с Кайли Дженър.

"Тя е наистина щастлива и няма нищо против да бъде сама", споделя още вътрешният източник. "Заобиколена е от най-добрите си приятели, които са най-голямата ѝ подкрепа."

Вътрешният източник каза още, че в момента тя "се занимава" с няколко работни проекта. "Сега, когато е на 30 години, тя гледа на това като на нова и вълнуваща глава от живота си", сподели той.

По време на участието си в поредицата „Giving Back Generation“ Гомес разкри: "Надявам се да се омъжа и да стана майка. В крайна сметка ще се уморя от всичко това, така че вероятно просто ще посветя по-голямата част от живота си на филантропия, преди да се оттегля", добави тя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Охо-бохо

    6 2 Отговор
    Тя има много сериозно заболяване, довело до трансплантация на бъбрек. При трансплантацията се получава усложнение с опастност за живота й. Също има и известни психични проблеми. Може би не й е до това да има партньор и да ражда деца.
  • 2 село

    4 0 Отговор
    Явно в психиатричната клиника са я направили чисто нов човек. А сега нека да си поживее.
    Ще ражда когато стане на 63.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лечител

    0 1 Отговор
    Тя си дари бъбрека .Здрава е като кобила.

    Коментиран от #5

  • 5 Охо-бохо

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Лечител":

    Барчет, в нета сме, не сме на село на синура. Само като напишеш Селена Гомес заболяване и веднага излизат сайтове с информация.