Last news in Fakti

22 Август, 2022 12:15 3 524 14

Интелектуалки атакуват новия "Ерген"

  • ергенът-
  • кандидатки-
  • интелект-
  • романтика-
  • евгени генчев

Kандидатките в новия сезон са дами с доказан интелект и романтични души

Интелектуалки атакуват новия "Ерген" - 1
Снимка: bTV

Новият Ерген на bTV – Евгени Генчев, е изострил апетита на интелектуалките към риалити формата, писа „Уикенд”. Веднага след като името му бе обявено от продукцията, към нея са завалели заявления за участие от писателки, артистки и студентки в хуманитарни специалности като философия, филология и психология. Всички те искат да свържат съдбата си с популярния пианист.

За разлика от миналата година, когато форматът бе пълен с плеймейтки и търсачки на бърза слава, тази година за „Ергенът” са кандидатствали много дами с доказан интелект и романтични души. Не че няма и други моми сред желаещите да влязат в риалитито, но се очаква този път силиконовите красавици да бъдат поставени на заден план за разлика от интелектуалките.

Според слуховете, самият главен герой в предстоящия сезон – Евгени Генчев, не изпитвал кой знае какъв интерес към момичета, мечтаещи за корица на мъжко списание. Като артист и пианист с три дипломи от престижни европейски университети той искал да свърже живота си с дама с подобни на неговите собствени интелектуални и артистични качества.

Твърди се, че не искал в обкръжението си меркантилни жени, чиято основна мечта е да им подарят скъп часовник или автомобил. Предпочитал дами с класа. Много негови колеги от музикалния свят се чудят как се е навил да влезе във формата на фона на скандалите в него тази пролет.

Според запознати, 33-годишният пианист разчитал, че телевизионната слава ще му донесе достатъчно фенки у нас, за да може да се върне за постоянно в родината. В момента той живее в Будапеща, тъй като е по-популярен в чужбина отколкото в България. Изявите му на нашата сцена са основно в родния му град Пловдив. След като обаче вторият сезон на риалитито тръгне, се очаква славата му рязко да избуи, а ангажиментите у нас – да зачестят. Това ще му даде възможност да се завърне, за да бъде по-близо до близките си.

Макар че кастингът за моми в предстоящия втори сезон на риалитито все още тече, вече е ясно, че снимките ще започнат през септември, както миналата година. Очаква се те да бъдат на същото място като във вече излъчените епизоди – имението „Гьокче Джемиле” в Турция, което се намира на 63 км от летището Даламан в югозападната част на страната. Оригиналният американски вариант на риалитито също се снима на едно и също място почти всяка година.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    21 0 Отговор
    Един познат казва:
    " Брато, щом си търсиш МАЙСТОР от "Позвънете" , много си закъсал ❗"
  • 2 обективен

    22 3 Отговор
    Ни ергени има ,ни моми , за тези всичко е пари !!
  • 3 хъхъ

    17 1 Отговор
    Толкова са интелектуалки. Сигурно са завършили висшО психология и мислят че са много умни. Поредните търсачки на слава, а от там и на богати спонсори.
  • 4 Прочели една книга

    15 1 Отговор
    На Паулу Куелю и станали интелектуалки ! Голям смях ако са толкова интелектуални ,възпитани и не търсят парите в един мъж няма да участват в подобно предаване!

    Коментиран от #8, #9

  • 5 Ром Бакарди

    13 1 Отговор
    Ха сига...интилитуалки .....ново двайсе. Ша има гадже кириз сас разни писатилки, жорналистки, садийки, прукорорки, спициалистки вав рикламата, научни работнички, пруфесурки и за чирешка на тортата-идна змиеукротителка. За цвят демек. Можи и идна гълтачка на саби. За адет де.
  • 6 разбира се

    13 0 Отговор
    Абе интелектуалки, да бе, добре! Те щото така ходят по такива предавания! Пак ще съберат момичета от някой стриптийз бар, но тоя път ще ги наконтят с ризки и очилца, ще ги намажат с малко грим и ще ни ги представят за интелектуалки.
  • 7 Гост

    5 0 Отговор
    Като почне ще ги видим. Що за стока ще бъдат.
  • 8 Соваж бейби

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Прочели една книга":

    Точно както в един филм комедия - "Les SEGPA " показва новото поколение колко са умни ,имбесили с диплом .
  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Прочели една книга":

    Не са я прочели , сигурен съм ! Само са чувАли, че е много ЕнтЕлЕктОалЕн!
    Той и Буци съм сигурен ,че не е чел книгата, а само е гледал филма‼️
    Затова и цитира Достоевски с оная шуба , за която не е писал Достоевски ❗
  • 10 Жечка

    7 0 Отговор
    Що му е толко дебел врато а главата като на пиле
  • 11 Българин

    11 0 Отговор
    Това са предавания за малоумни.
  • 12 Сребърният бушмен

    4 0 Отговор
    На мен на флейтист ми прилича момъка.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.