Last news in Fakti

23 Август, 2022 19:55 7 473 5

Ретрограден Уран - вижте какво ни очаква

  • ретрограден уран

Тази планета иска да гледаме на нещата по нов начин

Ретрограден Уран - вижте какво ни очаква - 1
Снимкa: Shutterstock

На 24 август Уран става ретрограден. През последните месеци той беше много активен, докато се придвижваше към северния възел. Неговата ретроградност ще продължи до 22 януари 2023 г. Това ще ни даде възможността да си „поемем дъх“ и да си припомним промените, започнали от 18 януари 2022 г., когато Уран завърши последния си ретрограден цикъл.

Ако при някои от вас са се случили големи промени, имало е колеблива енергия или нестабилност, ретроградният Уран ще ви помогне да поставите нещата на пауза, за да можете да преразгледате отново събитията.

Всъщност на 9 септември Меркурий също става ретрограден, което означава, че имаме няколко ретроградни планети за кратък период от време. До края на октомври Марс също се насочва към ретроградност, като може да постави нещата в още по-продължителна пауза.

Енергията, която се насочва към нас ни кара да забавим темпото, да размишляваме, да се оттеглим, да преразгледаме миналото.

Уран ще бъде ретрограден в Телец, земният знак, който е знак на стабилността и последователността. Уран, от друга страна, е енергия, която е извън рамката, радикална, прокарваща граници.

За какво бихме могли да използваме ретроградността на Уран? Например да помислим кой от аспектите на живота ни се нуждае е от балансиране, като следваме определена рутина или навици, а и къде трябва да раздвижим нещата и да разрушим някои от границите, които ние или други са създали.

Ретроградният Уран също може да облекчи емоциите около всяка изненада, около неочаквани или резки промени, които може да са се развили от началото на годината. Може дори да открием, че започваме да виждаме нещата с нова перспектива и яснота, или нещата, за които някога сме се чувствали несигурни, сега започват да се усещат като малко по-сигурни или успокояващи.

Това, което не бива да забравяме е, че Уран не разтърсва живота ни без причина, а за да ни събуди и да ни освободи от всякакви ограничаващи поведения или модели, които са ни накарали да се чувстваме блокирани. Тази планета иска да гледаме на нещата по нов начин, пише az-jenata.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МЕСТЕН ОТ ТЕРИТОРИЯТА

    17 1 Отговор
    ................НАС С РЕТРОГРАДНОСТ НЕ МОЖЕ НИ УПЛАШИ ......НИЕ СМЕ ОТ 32г. В ЧЕРНАТА ДУПКА !!!!
  • 2 Уран 235

    2 1 Отговор
    Да не гръмне някоя ядрена електроцентрала пък сега?

    Коментиран от #5

  • 3 Психично болния дърт санитар от махалата

    0 0 Отговор
    Същото и така до края...!
  • 4 шаа

    3 0 Отговор
    Ретрограден Уран? Какво ни очаква? Да ви кажа - нищо не ни очаква. Каквото и да става с Уран, това няма абсолютно никакво въздействие над хората по Земята. Хороскопите са мека форма на шарлатанство.
  • 5 Е.Караманска

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Уран 235":

    Прочети каква мисъл е изписана върху външната стена на стадион "Васил Левски". Ето това е Ретрограден Уран в личен аспект. Ако можеш да я разбереш, ще си отговориш на много въпроси