Last news in Fakti

26 Август, 2022 09:09 2 642 7

Разследват актьор от "Сам вкъщи" за изнасилване

  • девин ратрей-
  • сам вкъщи-
  • изнасилване

Девин Ратрей е обвинен от Лиза Смит, че я е изнасилил през 2017 г.

Разследват актьор от "Сам вкъщи" за изнасилване - 1
Снимкa: Shutterstock

Актьорът Девин Ратрей, известен с ролята на брата на Маколи Кълкин в "Сам вкъщи", е разследван за предполагаемо изнасилване.

CNN съобщава, че Ратрей, който играе Бъз в класическия филм от 1990 г. и неговото продължение, е обвинен от Лиза Смит, че я е изнасилил през 2017 г.

Според CNN Смит публично е обвинила Ратрей, след като през декември 2021 г. той е бил обвинен в домашно насилие заради инцидент в Оклахома, в който е участвала тогавашната му приятелка, пише dir.bg.

"Когато видях, че го обвиняват в нападение над друга жена, осъзнах, че трябва да направя всичко възможно, за да му попреча да нарани още жени", заяви Смит.

Лиза твърди, че тя и Ратрей са платонични приятели от 15 години, и си спомня, че една нощ през септември 2017 г. се почувствала замаяна, след като изпила напитка, която Ратрей ѝ дал. Тя смята, че е била упоена и след това изнасилена.

"Спомням си, че бях будна и не можех да се движа. Не можех да си отворя очите, но чувах какво се случва и усещах какво се случва. Знаех, че другите двама ги няма, но аз все още седях на дивана", разказва Смит.

По онова време тя първоначално не искала да съобщи за инцидента, но в крайна сметка се свързала с нюйоркската полиция седмици по-късно. След като го приела, сега Смит казва, че детективите погрешно са смятали, че тя не иска да повдига обвинения.

Въпреки докладите на детективите, че тя не иска да повдига обвинения, Смит все пак отлетяла до Ню Йорк, за да бъде разпитана от районната прокуратура в Манхатън.

Ратрей отрича твърденията на Смит. Той заяви, че си спомня въпросната нощ, но твърди, че не е имало изнасилване. "Не сме правили секс", казва той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хахахахахаахаааа

    8 1 Отговор
    Колко хамериканско! Да разбереш след 20 - 30 години, например?! Па тогава да потърсиш "справедливост"?! Лудоста в страната на неограничените илюзии е лайв стайл и норма.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 АМИ ДОБРЕ

    3 0 Отговор
    НАЙ-добрият начин да станеш известен и да спечелиш някой долар от нищо
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.