Last news in Fakti

26 Август, 2022 13:31 3 456 7

Ким Кардашиян надви Хилари Клинтън в тест по право

  • право-
  • закони-
  • ким кардашиян-
  • тест-
  • състезание-
  • познания-
  • хилъри клинтън

Риалити звездата от години се интересува от правни въпроси - страст наследена от баща ѝ, известният адвокат Робърт Кардашиян

Ким Кардашиян надви Хилари Клинтън в тест по право - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ким Кардашиян победи бившия държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън в тест за правни познания. PEOPLE съобщава, че риалити звезда се е изправила срещу адвокатката, завършила Харвард, в тест, показващ колко добре познават закона, пише "Телеграф".

Битката на умовете и резултатите ще бъдат разкрити в новото шоу на Хилъри "Gutsy", което ще бъде пуснато по Apple TV+ следващия месец. Въпреки че може да е било доста смело за Ким да се изправи срещу Хилъри, която беше първата жена партньор в адвокатската кантора Rose в Арканзас, преди да стане Първата дама, риалити звездата в крайна сметка я победи с 11-4.

Двете жени били разпитани за всичко - от използването на смъртоносна сила, въоръжен грабеж до законността на това кога самоотбраната е допустима. Челси, дъщерята на Хилъри, намекна, че Кардашиян може да има несправедливо предимство, тъй като наскоро е учила и е преминала „бебешката летва“ (това е тест, който се дава след, като мине първата година на обучение по право) , докато майка ѝ не била практикувала от години. Но въпреки това демократът каза, че загубата била „сърцераздирателна“.

През последните няколко години 41-годишната звезда е яростна защитничка на реформата на наказателното правосъдие. През 2018 г. Ким помогна за освобождаването на Алис Мари Джонсън, която беше осъдена на доживотен затвор за обвинения в наркотици, според CBS News.

През май същата година Ким се срещна с тогавашния президент Доналд Тръмп в Овалния кабинет, за да се застъпи за Алис да бъде помилвана. Месец по-късно Алис беше освободена след 21 години зад решетките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жълтопаветна смрад

    8 1 Отговор
    Лудата Кица и Киро простото са съученици.
  • 2 глоги

    10 0 Отговор
    Ким Кардашиян победи бившата държавна секретарка на САЩ Хилари Клинтън в тест за правни познания.

    Коментиран от #3

  • 3 Капитализъм

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "глоги":

    ... в действие!!! Че то това си го знаем!!! Още повече с онова копче "перезагрузка"!!!
  • 4 нормално

    16 1 Отговор
    Е те такива са си управляващите на САЩ. Или с деменция, или завършило заради пари и връзки и поставено на хубав пост заради контакти с правилните хора и да им е слуга... Някой очаквал ли е нещо друго? Марионетки. А колкото по-малко умствен капацитет има една марионетка, толкова по-удобна е за ползване.
  • 5 БПФ

    12 1 Отговор
    Хахахах, че то Полуживата не знае колко уши има по главата бе, нищо чудно, че Кардашиян я е била !!!
    Тази си държеше секретна информация на телефона, издаде американският ядрен протокол на тв-диспут пред целия свят - ако се спазваха законите в САЩ, трябваше да я екзекутират на електрическият стол тогава !!!
  • 6 Реалист

    15 0 Отговор
    Не ме изненадва. Видяхме нашите Харвардци какви нулеви познания по право имат и какво правни щуротии сътвориха, та хич не ме изненадва!
  • 7 Те от махалата

    8 0 Отговор
    Без да са, завършили право, знаят правни въпроси..!