Last news in Fakti

28 Август, 2022 14:42 8 832 13

Вижте как се промени Иво Аръков заради гаджето си (СНИМКА)

  • иво аръков-
  • гадже-
  • версаче-
  • мода

По всяка вероятност Иво се е повлиял от половинката си Габриела Николаева и именно тя го е запалила по модата

Иво Аръков рязко е сменил стила си. Доскоро актьорът се обличаше предимно спортно и семпло, но сега се е накичил с дизайнерски дрехи и аксесоари. Звездата от „Съни бийч“ се фръцка с шарено екипче на Versace и атрактивни слънчеви очила със златисти акценти на същия бранд. Цената на очилата е около 600 лева, пише в. "Уикенд".

По всяка вероятност Иво се е повлиял от половинката си Габриела Николаева и именно тя го е запалила по модата. Той е обвързан с пищната пловдивчанка от близо 2 години и не крие, че е много щастлив с нея.

Аръков за пореден път това лято почива с гаджето си в Гърция. Двамата са отседнали в луксозна вила и споделят красиви кадри онлайн. Чаровната брюнетка хваща окото от плажа с огромния си бюст, за който се кълне, че е напълно естествен, но пък според запознати е подсилван със силиконови импланти.

Хубавицата е с 13 години по-млада от Иво, ала възрастовата разлика никога не е била проблем за тях. Екранният Младен от сериала „Съни бийч“ споделил пред свои близки, че от известно време много искал семейство, даже и деца. Само изчаквал половинката му също да се почувства готова.

След раздялата с Мика Стоичкова Аръков дълго време бе сам и се луташе в личен план, но сега е намерил щастието с Габриела.

„Откакто я срещнах, съм много спокоен и доволен от живота! Точно от такъв човек до себе си имах нужда! С нея се допълваме идеално!“, признавал е артистът.

Той се запознал с чаровната брюнетка в началото на 2021 година, но я представи публично чак когато се уверил, че връзката им е сериозна. Според запознати Иво искал първо да провери дали отношенията им ще се окажат нещо мимолетно, или ще издържат във времето.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Романтичната съсетка

    6 0 Отговор
    Такъв младеж не желая....!
  • 2 Гошо

    7 0 Отговор
    За тоя какво каза Ицето ?
  • 3 ха ха

    13 0 Отговор
    Жената хубаво му е промила мозъка на момчето! Жените са като насекомите - подхвърчат, като пеперуди, но кацнат ли на някого, се въртят, като мухи без глави.
  • 4 Соваж бейби

    14 0 Отговор
    Направо го изгорила не подпалила по модата като циркаджия Версаче е хубава марка но има доста кичозни шарки за Долче и Габана ,в същото време имат митични модели ,уникални ама тази шарения с шорти е смотан , същото важи и за Роберто Кавали номер едно на циганиики в шарки и фигурки.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ей Факти!

    11 1 Отговор
    Аръков отдавна смени съблекалнята…....сиреч “обира редовно краставиците”
  • 7 Накъде върви светът

    11 0 Отговор
    Да се направиш на мамммуна срещу много пари, щото били дизайнерски? Без пари да ми ги дават, пак няма да се правя за посмешище.
  • 8 доктор филгууд

    7 0 Отговор
    бре ма той много се е фръцнал!
  • 9 Тома

    12 0 Отговор
    Модата е гейтакос и много го отваря
  • 10 БРАВО

    6 0 Отговор
    1-2 роли, 1-2 мацки и те правят известен
  • 11 Петела

    7 0 Отговор
    Ей маниак! Всичко до време. Стана известен,защото беше нормален,а не фръцльо. Стъпи здраво на земята и не се главозамайвай. Или както казват хората ще разбереш колко си обичан като свършиш парите, за това не ги свършек,не ги пилей или ще разправяш пак по студиата колко наранен си бил от жените. Бъди нормален пич и не се надувай. Спуканото винаги изглежда много по- зле от ненадутото
  • 12 незнайко

    8 0 Отговор
    Голям галфон е този артист и такива роли изпълнява .
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.