Last news in Fakti

29 Август, 2022 15:57 6 684 9

Заснеха призрак на жена сред исторически развалини (СНИМКА)

  • призрак-
  • дух-
  • жена-
  • гробище-
  • история-
  • манастир

Жената, която била на посещение с децата си, видяла на снимките, че необичайна фигура се върти покрай младо семейство

Една жена смята, че може да е направила снимка на жена призрак, докато е била на разходка в историческо гробище.

Манди Стийл от Съндърланд, Тайн енд Уеър, отишла на екскурзия до манастира Тайнмут в Северен Тайнсайд с децата си в събота, 13 август.

Тя извадила фотоапарата си, за да направи няколко снимки на древните руини, но поглеждайки назад след снимките по-късно, Манди забелязала призрачна фигура на жена, облечена в дрехи от преди поне век, която вървяла зад едно семейство.

Както често се случва, когато хората улавят предполагаеми привидения с камера, Манди казва, че не е видяла жената, когато е направила снимката. И дори след като прегледала останалите снимки, тя не забелязала никого, който да носи подобно облекло.

Манди каза: "Наистина е странно, защото дъщеря ми също снимаше същото място по същото време, но телефонът ѝ не улови нищо.

"Проверих всички снимки, за да видя дали някой е облечен по този начин, но никой не носеше шапка. Освен това всички бяха облечени с летни дрехи. Просто не знам кой или какво е било това".

Заснеха призрак на жена сред исторически развалини (СНИМКА)

На снимката изглежда, че близо до скалата стои жена, облечена в дълго палто и шапка.

Заснеха призрак на жена сред исторически развалини (СНИМКА)

Манди продължава да разказва, че снимката е направена около 13:00 ч., гледайки към плажа Саут Шийлдс, където видимостта е била добра. Жената каза, че се е опитала да се свърже с манастира и Националния тръст за информация относно странното видение, но твърди, че "не са ѝ помогнали".

Това не е първият случай, в който някой твърди, че е видял призрак на това място, а и предвид историята и страховития му вид, това не е причудливо.

През февруари миналата година Кейли Уудс, следовател по паранормални явления, направи няколко снимки в същия район и след като ги разгледала, също видяла необичайна фигура. След като направила снимката, Кейли я изпратила на леля си, но скоро забелязала сенчеста фигура, която се мотаела в близост до руините.

Публикувайки в групата Paranormal Newcastle във Facebook, тя пише: "Никой не може да види друга причина, поради която сянката да е там, освен ако не принадлежи на човек. Но по време на снимката в този район нямаше никой".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    4 2 Отговор
    Снимката снимана с фотоапарат на 100 години
  • 2 Събина ти си

    10 3 Отговор
    Развалината на 21 век нема такава пропадня
  • 3 Корги

    13 3 Отговор
    С VGA камера на телефон с бутони снимали паметна плоча в далечината. Кръгом и към психото.
  • 4 шааа

    12 1 Отговор
    50% от снимките на духове са правени с двойна експозиция, 25% са парейдолия, останалите 25% са фотомонтаж (или фотошоп). А изразът "Една жена смята" звучи точно като "Една жена каза". И означава същото.
  • 5 Да може и

    2 1 Отговор
    Да има процент истаграм и фейсбук трафик.
    Но руските лаборатории имат доста голям напредък
    С този метод. Има доста голяма статия как с фотоапарат може да се снима други светове. Но се га всяко ровене може да не е добре.
  • 6 Зуум

    9 0 Отговор
    По-принцип призраците рядко излизат на дигитални фотографии, явно този е особено фотогеничен.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 като цяло:

    2 1 Отговор
    Глупости на търкалета !!!
  • 9 Свети Марко Тотев

    0 0 Отговор
    На този етап на еволюцията на човешкото съзнание е възможно да има призраци които с развитието на медицината ще изчезнат.