Last news in Fakti

30 Август, 2022 07:00 7 775 0

Вашият хороскоп за днес, 30.08.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

При Везните купонът тече с пълна сила

Вашият хороскоп за днес, 30.08.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате възможност да спрете и да огледате всички възможности за избор,които ви дава животът. И разбира се, да изберете. Най-важното е, че ще успеете да погледнете на света по нов начин и ще откриете, че всъщност той дори е дружелюбен.

Телец

Твърде сериозни ще сте, което може силно да притесни околните, а и самите Вас. Днес ще действате с практичност, граничеща с вманичаване. Важното обаче е да не издребнявате.

Близнаци

Днес ще правите всичко твърде театрално, очаквайки овации. Само не се въвличайте и не се вземайте твърде насериозно. Оставете сетивата си отворени и попивайте новите неща.

Рак

Имате шанс да се доберете до самата същност на нещата.А давате ли сметка до какво може да доведе това? Е, в крайна сметка вие обичате да подхождате нетрадиционно, така че това може би просто ви забавлява.

Лъв

Ще ви се иска да свършите някои практични неща, вместо да се шляете безцелно. Една разходка би трябвало да включите към графата практично, пък може да я съчетаете и с нещо приятно.

Дева

Още не е свършил август, а вече са ви налегнали грижи. Винаги знаете, че може да прехвърлите работата на някой друг. Ако пък наистина не можете, просто се усмихнете и ще я свършите по-бързо.

Везни

При вас купонът тече с пълна сила, сякаш лятото никога няма да свърши. Това е страхотно и дай, Боже да успеете да запазите това усещане по-дълго. Просто продължете да се наслаждавате на мига.

Скорпион

Недейте да задълбавате в стари рани,че може да ги инфектирате. Направете си изводите и карайте напред, миналото е история, бъдещето предстои, така че - живейте и се радвайте сега.

Стрелец

Трудно ще останете на едно място,но пък движението е здраве, както е известно. Много срещи, много разговори. Внимавайте да не изтърсите нещо, за което после да съжалявате. Мислете преди да говорите.

Козирог

Вижда се краят на този месец и сякаш лятото си отива с него.Това не означава,че няма да имате поводи за приключения оттук насетне. Просто днес ще сте по-философски настроени и търпеливи.

Водолей

Днес ще доста самоуверени и неустрашими.Готови сте да съборите дори стена с главата си единствено,за да докажете, че сте прави. А къде остана практичното ви мислене,знаете,че това не е най-добрия подход.

Риби

Днес ще сте доста разсеяни и често пъти неадекватни.По-добре избягвайте масовите събирания и се отдайте на почивка и спокойни занимания. Може и да сътворите нещо вдъхновено.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА