Необходими продукти:
- 2 средно големи тиквички
- ½ глава лук, ситно нарязан
- 12 резена колбас пеперони
- ½ чаша настърган пармезан
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 190 градуса. Нарежете тиквичките на половини по дължина. Издълбайте сърцевината им и ги сложете в тава за печене. Нарежете сърцевината на ситно.
Загрейте малко мазнина в тиган на средна температура. В него запържете сърцевината на тиквичките заедно с лука и пеперонито.
Напълнете тиквичките с получения пълнеж. Поръсете обилно с пармезан и печете за 15-20 минути или до златисто, пише flagman.bg.
Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Дъртата с прическата
10:25 30.08.2022