Last news in Fakti

6 Септември, 2022 14:55 3 780 5

Андреа е решила да промени начина си на живот

  • андреа

Певицата ще продължи с пътешествията си, а не, както преди години, предимно да работи, без ваканция

Андреа даде сериозна заявка, че вече няма да кара феновете си да чакат с месеци нова песен от нея. Блондинката съобщи в онлайн разговор с почитатели, че работи по пет парчета едновременно и много скоро ще снима клипове. Въпреки че е решила да е по-продуктивна, Андреа ще продължи с пътешествията си, а не, както преди години, предимно да работи, без ваканция.

„Много години не си взимах почивки. Никъде не пътувах за мое удоволствие, въпреки че винаги съчетавам работата със снимки, никъде не отивам просто ей така някъде”, сподели Андреа. Тя се включи от гръцкия остров Миконос, където до преди дни бе с екипа си от гримьор, фризьор и разбира се, фотографът Тибор Голоб, с когото най-често пътува. Покрай партита по заведения и яхти, плажуването и кратките пътешествия из острова, Андреа позираше за фотосесии. Вече щяла се старае да поделя по равно времето си между работата и забавленията, така че да се чувства добре. Преди рядко си позволявала ваканции. „И сега може би ми се живее малко повече от преди. Аз обичам работата си, но някой път ти се иска просто да пътуваш повече, да живееш малко по-различен живот, да промениш живота си”, сподели Андреа. Смята, че истината е в баланса - хем да пътува, хем да прави нови песни.

И докато беше във връзка с боксьора Кубрат Пулев, с когото бяха повече от 10 години заедно, Андреа рядко си позволяваше почивки. Най-често през лятото певицата и спортистът прекарваха няколко дни в Турция. Работата обаче като че ли бе на първо място и за двамата. Андреа промени приоритетите си след драматичната разлъка с Кубрат през 2020 г. Тогава покрай новината за раздялата, певицата обяви, че той ѝ е изневерявал. Още към края на връзката им, Андреа се сблъска и с друго изпитание. Заради тревожност и депресия, певицата посещаваше психолог, даже пиеше и успокоителни хапчета. Самата тя е споделяла, че преди края на връзката си с Кубрат, търсила подкрепа от него, но не я разбирал. Тъкмо заради натрупването на стрес и негативните емоционални състояния, в които изпадала, Андреа започнала да пълнее.

Днес този труден период изглежда е зад гърба ѝ, още повече, че певицата се втали драстично. По-важното е, че тя вече се чувства по-добре. Работи усилено по нови песни, за да се завърне на първите места в попфолк класациите. Неотдавна Андреа бе за няколко дни в Армения и покрай разглеждането на забележителности, работи по дуета „Интуиция” с тамошната звезда Саргис Авестисян. Премиерата на песента бе в началото на юли. В средата на същия месец пък замина за Албания, където прекара две седмици, като пак съчета почивката с работата. Тя сподели, че тогава работила по три песни. Едната е от композитора Оцко, от когото певицата имала и второ ново парче. „Така че дотук работя по пет песни. Просто не съм снимала клипове на този етап, но ще снимам”, поясни Андреа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 0 Отговор
    това не е АНДРЕЯ а е ТОДОРКА
  • 2 тя не може да пее

    17 0 Отговор
    с уста има сигурно друг талант... кви фенове, кво пишете...
  • 3 Мамул

    14 0 Отговор
    Петте парчета над които работи не са песни. Грешно сте разбрали. На петима над парчетата работи!
  • 4 ха ха

    9 0 Отговор
    Ох, пак ли тая порнаджийка.Ми да живее никой не я спира,но да не навира голотиите си в мрежата.Пак Кобрата...дрън дрън.Където се вика-преоблекъл се Илия,пак у тия....
  • 5 Дзверо

    10 0 Отговор
    И кой е банкомата?