Last news in Fakti

6 Септември, 2022 13:58 4 948 10

Не е ясно докога Деси и Сашо ще са екранна двойка в "Преди обед" по bTV

  • деси стоянова-
  • сашо кадиев-
  • преди обед

Успоредно с предаването водещата започна да развива и собствен бизнес

Големи проблеми разтърсват bTV заради Деси Стоянова. Причината е, че водещата на "Преди обед", която успоредно с предаването започна да развива и собствен бизнес, а от медията явно засега не могат да ѝ намерят качествен заместник.

Още в средата на юни Стоянова официално обяви в ефира на bTV, че започва собствен бизнес и ще обучава мениджъри, служители и обикновени хора как да говорят убедително и да се представят в подходяща светлина в медиите.

Най-вероятно още тогава от медията са започнали да мислят по въпроса кой ще замести Деси Стоянова и поне засега удрят на камък в търсенето.

Партньорката на Сашо Кадиев е рядък пример за жена, която е еднакво успешна във всички възможни аспекти – тя е изключително умна, трудолюбива, дисциплинирана, от повече от 20 години живее с един и същи мъж и не се е чуло да му изневерява, грижи се за децата си, а на външен вид е безупречна. Деси е сред малкото медийни лица в страната ни, които няма за какво да бъдат критикувани, освен, може би, че е малко досадна с вечните си шеги за закъсненията на партньора си в "Преди обед", пише "Уикенд".

Все още не е ясно докога Деси и Сашо ще са екранна двойка, а поне засега бизнеса на Стоянова върви доста успешно, тя е провела обучения на някои служители от върховете на големи родни компании. Част от тях дори са оставили на официалния ѝ сайт позитивни отзиви за нейните курсове.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Платена реклама

    8 22 Отговор
    Партньорката на Сашо Кадиев е рядък пример за жена, която е еднакво успешна във всички възможни аспекти – тя е изключително умна, трудолюбива, дисциплинирана, от повече от 20 години живее с един и същи мъж и не се е чуло да му изневерява, грижи се за децата си, а на външен вид е безупречна.
    Колко ви плати за тая реклама.
    Бааааааси колко е нагла, тоя жена-кон! Да се маха бе!
  • 2 Сашко

    9 9 Отговор
    Аз бях с Деси. Ние си се таковаме извън ефира.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дед

    25 3 Отговор
    Не го гледам заради лигльото!Деси иначе е много готина.
  • 5 Павел пенев

    17 3 Отговор
    Дръжте ги там до Второ пришествие или чааак до обедните новини. Нахалници.
  • 6 Aлфа Bълкът

    7 0 Отговор
    Голям бизнес, мотиватор. Ти по-добре да дадеш €6 на Киро Брейка. А и голям смут и липса на качествени кадри. Сложете някои дето не са грозни и да имат мозък в главата, на втората седмица ще са ошлайфани и професионални водещи. Я си пуснете 1ви сезон на това предаване и вижте на какво приличат мамин Сашко и лелчето.
  • 7 МАЛКА пенсИЯ

    9 1 Отговор
    Имаше сериал,,До края на света-та дотогава,де.
  • 8 123123456

    10 0 Отговор
    Двамата лиго. Чи са омръзнали до втръсване на всички. Да се о.митат, никой няма да реве за тях
  • 9 Дрън дрън та пляс

    7 0 Отговор
    Не се гледа тая боза
  • 10 Хихи

    4 0 Отговор
    И да са ти омръзнали няма кой да ги махне...една партия стой зат тях.знаете коя... държи за симпатизантите си .Така че Кадията ще псува гафи опак ще е на екран