Необходими продукти:
- 1 консерва нахут, изплакнат в гевгир и отцеден
- 3-4 консерви риба тон, отцедени
- 4-5 с.л. зехтин
- пресен лимонов сок на вкус
- 6 филета аншоа – по желание
- 1/4 малка глава червен лук, нарязана на ситно
- няколко стръка наситнен магданоз
- сол, черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
В кухненски робот или блендер сложете рибата, нахута, лимоновия сок, зехтина, филето аншоа. Смелете съставките, като може да не е до перфектна гладкост, а да има и по-едри парченца. Пресипете разядката в подходяща купичка и тогава добавете към нея лука, подправките и магданоза.
Разбъркайте и сервирайте с хубав хляб или крекери, пише Az-jenata.bg.
Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Механик
Как мислите, дали тая жена я вълнува рибата тон и аншуата?
11:36 11.09.2022
2 Табаков
13:15 11.09.2022
3 Реалиста
13:46 11.09.2022