Last news in Fakti

12 Септември, 2022 12:45 5 232 8

Краси Радков направо се стопи

  • краси радков-
  • отслабване-
  • драстично-
  • хранителен режим

Комикът е категоричен, че мечтаното тяло е въпрос на правилна хранителна формула

Актьорът Краси Радков продължава да се вталява. Комикът не се изкушава да развали строгия си хранителен режим и изглежда все по-добре. Шишо Бакшишо започна пълната си промяна преди повече от година, като успя да свали около 25 килограма и големия си корем, но сега е стопил още около 10 кг, пише "Уикенд".

Радков изглежда повече от добре и си личи, че се радва на новото си тяло. През уикенда Краси бе водещ на събитие край Мелник, където ще се появят модерен хотел за отдих и почивка, къщи и места за забавления. Комедийният актьор е видимо подмладен и на 51 години е по-слаб, отколкото когато беше на 31 лазарника. Гвоздеят от "Шоуто на Слави" е влязъл във форма с диета "Зоната", която му препоръчал колега. На този начин на хранене го открехна колегата Руслан Мъйнов, който свали повече от 20 кг от наднорменото си тегло и успя да запази резултата, който вижда ежедневно на кантара.

"Лесно е да отслабне, но най-трудно е да задържиш теглото. Всеки, който е имал проблем с килограмите го знае. Този "йо-йо ефект" е много често срещан при бързото вталяване. Краси и Руслан отслабнаха бавно, но трайно, както е правилно" – коментират близки до актьорите.

Основателят на храненето в "Зоната“ Бари Сиърс е категоричен, че мечтаното тяло е въпрос на правилна хранителна формула. На практика той доказва твърдението, че "математиката на хранене“ е разковничето на мечтаната фигура и здравословния баланс. Това е много елегантен начин да се "вкара в режим" по уникално прост и естествен начин хормоналната система на всеки човек, и това да доведе до хармонизирането на целия му организъм, да го накара да започне да функционира правилно. Всъщност "Зоната" е балансираща хормоните диета.

Диетата инструктира и стимулира хората да се придържат към ядене на определено съотношение от 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини. Като част от диетата, въглехидратите трябва да имат нисък гликемичен индекс, което означава, че осигуряват бавно освобождаване на захар в кръвта, за да ви заситят за по-дълго. Протеините трябва да са постни, а мазнините трябва да бъдат предимно мононенаситени. Нищо не е строго забранено в зоновата диета. Въпреки това, някои избори на храни се считат за неблагоприятни.

Радков се е лишил от похапването на хляб, тестени изделия и продукти от бяло брашно, както и картофи, банани, грозде, стафиди, сушени плодове, бонбони, сладкиши, бисквити и безалкохолни напитки. Това е разковничето на отслабването на подчинения на Слави Трифонов, който продължавал да се придържа към режима си и се заричал да смъкне още няколко килограма.


Бел.ред.
Цитат на Иво Сиромахов:
Убеден съм, че ако влязат в парламента, депутатите от ИТН ще се борят за президентска република така сърцато и всеотдайно, както в предишните три парламента се бориха за мажоритарна избирателна система.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 црррр

    2 0 Отговор
    С чай,мед и пльоудове не пробвал,налиии?!?!? Щото има йо-йо ифект.
  • 2 Дъговист

    2 1 Отговор
    Тишо, ти май си му хвърлил око...
  • 3 електрошок

    1 1 Отговор
    С новия министър ще шишкавеем,а послеще отслабваме,като дишаме газ. Какъв беше там? Крокодилски или на Кинг-конг.
  • 4 въпросче

    4 1 Отговор
    Краси Радков да не е направен от сняг? Та се топи.
  • 5 Ром Бакарди

    5 2 Отговор
    Кот и да лафите....туй сас килата на тоз тарикат е сас причина, а именну жина му. Пунежи тя е неква фенка на постните манджи, треви и разни диети, му е заявила вав очите: ако ни утслабнеш, ша спреш да пръхтиш кат морж утгоре ми! И той, завалията-ко да прай......
  • 6 дедогошо

    4 1 Отговор
    Е по-хубав не е станал...ако продължава да пасе трева /защото май само треволяци яде/, ще се поболее. Не си струва!
  • 7 Анинимен

    2 6 Отговор
    Боклук
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.