12 Септември, 2022 13:19 9 097 23

Галена дава колосална сума за училище на сина си

  • галена-
  • синове-
  • образование-
  • училище-
  • гласът на българия

Големият син на певицата е избрал да учи компютърни науки

Галена призна, че в тези дни се вълнува както от започналия "Гласът на България", така и от началото на учебната година.

Големият син Стефан ще учи в ново училище - Американският колеж във Велико Търново. "Вълнувам се много", обясни Галена. По-малкият му брат Александър тръгва на училище, но не съвсем, защото ще ходи на предучилищна.

Той е записан в училище, за да придобие навиците на първолак, обясни майка му Галена пред bTV. "Тепърва ще започваме да се учим да пишем", той е левичар, разказа певицата.

Бърза справка в ценовите диапазони на Американски колеж в старата столица показват, че цената за учебна година се движи около 5500 евро, което прави 11 бона в български левове. Сумата не проблем нито за таткото на ученика, нита за майката, която е сред най-скъпо платените певици у нас. Явно по подобие на Мара Отварачката и Галена се е спряла на американско училище, което гарантира не само добро образование, но и подходяща среда на наследника, пише "Хотнюз".

"Аз, когато бях малка, се справях сама. Купувах си сама учебниците, подготвях си ги, надписвах и обличах сама. Може би, защото родителите ми нямаха време, разказа певицата. Сега искам да участвам в този процес. Учейки преди със Стефан си припомнях много неща, но вече някои неща, които учи, не ги разбирам, обясни Галена.

Стефан е избрал да учи компютърни науки и очевидно като всяко IT не обича да бъде под светлината на прожекторите. За разлика от него Александър се превърна в любимец на зрителите с участието си в началото на "Гласът на България".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаххаа

    50 1 Отговор
    Колосална? Всички частни училища са с такива или по-високи такси. Не разбрах какво точно се цели с тази статия. Да, не всеки може да си го позволи.... но такъв е животът. Непсраведлив към едни и благосклонен към други. Нищо ново под слънцето!

    Коментиран от #19

  • 2 Авеее

    37 5 Отговор
    България с времето ще се превърне в англо-говорилня. Всички деца на по-богатите българи ще заминат я в Хамерика,я в Кенъда,в кралството или къде да е в западна Юропа.Натам вървят нещата с тия 27 училища с плътни слаби оценки по български език и литература.
  • 3 д-р Косев

    46 3 Отговор
    Където ще да го запише, ако е наследил IQ-ти на майка си и баща си ще стане тъпунгер и той. Природните закони са неумолими.

    Коментиран от #5

  • 4 Красимир Петров

    40 6 Отговор
    Повечето от учениците вкарани в частни училища не стават за нищо.

    Коментиран от #20

  • 5 Койдозлу

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "д-р Косев":

    Най вероятно и майката не знае кой е бащата.
    Дано детето има късмет да е наследило нещо от бащата
  • 6 9945

    31 2 Отговор
    Странни коментари. Жената си плаща на БТВ от години.Сега ще си добута и детето до ФАЛШИВА диплома.Може и талант да стане. После ще питаме КОЙ и защо. Ами ,ние. С чалгата. ЕВРОПА по-късно. Външните тоалетни са още при нас. Анализаторите са безмислени. Те са платените фалшиви новини. Погледнете кои са платените редактори в Национални телевизии и как крадат пари от предизборни кампании.После България на енто място в свободата на печата.
  • 7 Фифо

    32 0 Отговор
    С ДНК то от простата майката и очевидно такъв баща, щом е взел чалгарка да се къчи по кръчми, колкото и да плати мозък от къде ще дойде. Всичко се унаследява, поколения трябва да минат, за да се изтръгне селяндурското наседство.
  • 8 Пореден несъгласен

    16 1 Отговор
    Странни коментари. Жената си плаща на БТВ от години.Сега ще си добута и детето до ФАЛШИВА диплома.Може и талант да стане. После ще питаме КОЙ и защо. Ами ,ние. С чалгата. ЕВРОПА по-късно. Външните тоалетни са още при нас. Анализаторите са безмислени. Те са платените фалшиви новини. Погледнете кои са платените редактори в Национални телевизии и как крадат пари от предизборни кампании.После България на енто място в свободата на печата.
  • 9 Ела

    28 1 Отговор
    Аз пък се чудя какво ли е на всяка снимка майка ти да е с различно лице? Децата имат нужда от стабилен дом, предвидимост и устойчивост. А с майка, която се вее по медиите, че и живота на децата си развява, не може да се надяваш на никаква стабилност. Горките й синове!
  • 10 Софиянец

    25 1 Отговор
    Мъка, амеби в американския колеж, ще се друса яко чалга
  • 11 Пореден несъгласен

    15 1 Отговор
    Замяната на някъкъв ред с Чалга е това.В това ще се превърнем.В поредната манипулирана страна.Почти всички бивши източни държави се преустроиха във нещо ? Може да не е Европейска общност.Опитваме! Не с междинни политици, а със разум.
  • 12 Българин- достатъчно !

    7 0 Отговор
    Трийте.После нямало служби за контрол.
  • 13 ами сега

    12 2 Отговор
    Може Галена да употребява и колосална анална броеница и колосален анален разширител!
  • 14 Галена-Аналена

    23 0 Отговор
    Тая Галена е толкова противна, тпа и гротексна, че нямам думи. И като заговори с тоя селски мякащ акцент...да не говорим, че хич не пее добре на живо. И това нещо избира таланти - ами те 99 % са по-талантливи от нея.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Кой

    12 0 Отговор
    я сложи за жури изобщо и защо ни занимавате с Галена изобщо?! Има толкова умни и талантливи българи, които никъде не се показват и с нищо не парадират. По суетата ще ги познаеш. Само като й видиш снимката и жал да ти стане колко е зле, милата. И нещо ново - че имала двама сина. Горките деца с такива майки като Галена или Мария. С това болно Его и визия на какво ли ги учат тези деца.. Дано да не започнат и на нашите "звезди" децата да си сменят пола само както го правят децата на холивудските.. Стана мода някаква или е резултат от тази "звездност" и презадоволеност.
  • 18 Ха ха

    5 2 Отговор
    На кого е толкова умно, че учи в Американския колеж?
  • 19 Комедия Nинова

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаххаа":

    Няма такива понятия "несправедлив" и "благосклонен", когато иде реч за неща дадени ни от нашият Създател. За "Нищо ново под слънцето!" съм съгласна.
  • 20 мистичен алабализатор

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Красимир Петров":

    Пример - Александър Кадиев
  • 21 Гост

    6 0 Отговор
    Много инересна фраза "сумата не е проблем", като им даваш цена за изработка на мебели в ресторанта им "била много скъпа". Няма такова пазарене, ако може дори да им се подарят. :D
  • 22 12783

    6 0 Отговор
    ЗАЩО ТЕЗИ ДЕЦА НЕ ГИ ЗАПИСВАТ В РУСКИ УЧИЛИЩА?
  • 23 Ало

    2 0 Отговор
    Трябва Задължително и на всяка цена да е умен като майка си.