Last news in Fakti

13 Септември, 2022 07:53 8 141 6

Ангел поля изгонването от "Фермата"

  • ангел-
  • фермата

Много танци, жива музика и възхищението на мацките оправиха настроението на Ангел, който стана първият, изгонен от играта

Един от колоритните ветерани във „Фермата“ 8 напусна риалитито по bTV след епична мъжка схватка.

Той обаче хич не потъна в меланхолия и тъга, ами спретна невиждан купон във фермата в село Железница със свои съотборници, сред които бяха и най-красивите риалити героини като Антония Сандова и плеймейтката Жанета Осипова.

Много танци, жива музика и възхищението на мацките оправиха настроението на Ангел, който стана първият, изгонен от играта, пише "Хотнюз". Тенев от село Караджалово, познат от шестия сезон на предаването, падна на Арената с 0 на 10, без да спечели нито една битка.

Отстрани го друга легенда - хлебарят Серафим Василев от Лом, който се прочу във второто издание на шоуто. Сблъсъкът беше наблюдаван от останалите участници и от специалния гост - футболистът Христо Стоичков.

Камата даде символичен старт на борбата между титаните от отбор „Стари герои“ като вдигна брадва и разцепи пън, и окуражи съперниците да не жалят сили. Ангел, който се оказа голям почитател на Стоичков, се закани да мине границите на възможностите си, за да не разочарова своя идол.

„Играх с чест и достойнство, и използвах втория си шанс във „Фермата“. Предаването ми даде емоции и преживявания, които не се купуват с пари и никога няма да забравя. А срещата със Стоичков изпълни душата и сърцето ми“, заяви Ангел. С отпадането му броят на участниците в отбор „Стари герои“ и отбор „Нови надежди“ се изравни - във всеки тим вече има по шестима мъже и по шест жени, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Идън

    7 2 Отговор
    Думата ИЗГОНЕН има съвсем друго значение. Ангел изгуби двубоя с Финци и излезе от фермата. Любовта дава крилца- но не трябва да се пърха прекалено.
  • 3 Аве

    6 2 Отговор
    Камито като го види с тези фръцли ще й призлее! хаха
  • 4 Всички искаха ЧЕСТНА БИТКА

    3 2 Отговор
    А. ТО ПАК НЯМАШЕ В МИЛИОНЕРСКОТО ПРЕДАВАНЕ НА ДВАМАТА КОМУНИСТИЧКИ НАСЛЕДНИКА. ВИДЯ СЕ ЧЕ ГРЕДАТА КОЛКОТО ПО НА ВЪТРЕ СЕ РЕЖЕШЕ ОТ СУХА СТАВАШЕ ВСЕ ПО ВЛАЖНА И МЕКА. ВСЕКИ КОЙТО Е РЯЗАЛ СУХО ДЪРВО ЧЕ ИС ЧЕПОВЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ........ ХЛЕБАРЧЕТО БЕ НАГЛАСЕН ДА РЕЖЕ ПОНИЧКИ....... И НА ТРЕТО МЯСТО КОЙТО ПАК Е РЯЗАЛ ЗНАЕ Е КОГАТО СЕ РЕЖЕ СЕ РЕЖЕ МАКСИМАЛНО БЛИЗО ДО МАГАРЕТО А НЕ НА ЕДИН МЕТЪР ОТ НЕГО КАКТО БЯХА НАГЛАСИЛИ АНГЕЛЧО......
  • 5 Коментиралите преди мене -

    2 0 Отговор
    бе за вас няма ли по-полезен начин да си губите времето!!!?
  • 6 ха ха

    1 0 Отговор
    Простафелите от Сезонът е наш-но не беше и не стана.