Last news in Fakti

13 Септември, 2022 12:45 3 740 3

Салма Хайек отпразнува 56-ия си рожден ден с група мариачи (ВИДЕО)

  • салма хайек-
  • рожден ден-
  • мариачи

Хайек бе облечена в празнична розова рокля и изглеждаше зашеметяващо

Салма Хайек отпразнува 56-ия си рожден ден с група мариачи (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Салма Хайек отпразнува рождения си ден и посрещна 56-ата си годишнина, като танцува и пя с група мариачи. Хайек бе облечена в празнична розова рокля и изглеждаше зашеметяващо както винаги, пише „Giant Freakin Robot“, предаде БГНЕС.

Спокойното празнуване на рождения ден с приятели и семейство е заслужено за Салма Хайек, която през последните няколко години беше заета със снимането на множество аплодирани от критиката филми, както и очаквани филми, които все още не са излезли на екран. През 2021 г. тя оглави „Вечните“ на Марвел като Аджак. Въпреки че „Вечните“ не се смятат за най-добрия филм на Марвел, Хайек поднесе силно изпълнение, което закрепи фантастичната история.

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Тя имаше и по-коварна роля като Пина Ауриема в "Домът на Гучи" на Ридли Скот, съучастничка с Патриция Реджани на Лейди Гага в убийството на Маурицио Гучи на Адам Драйвър. Въпреки че критиците също бяха разделени относно "Къщата на Гучи", филмът все пак имаше динамичен актьорски състав с много похвални изпълнения, включително това на Хайек.

Няма да видим Салма Хайек в друга филмова роля до 2023 г., но преди това ще я чуем. Тя ще се превъплъти в ролята на Кити Софтпаус в предстоящия анимационен филм на Dreamworks "Котаракът в чизми: Последно желание“. Антонио Бандерас се завръща в титулярната роля, като Котаракът в чизми тръгва на мисия да възстанови деветте си живота, след като е изгубил осем от тях за година. Джоел Крауфорд и Януел Меркадо са сърежисьори на анимационния филм по сценарий на Пол Фишър. Наред със Салма Хайек и Бандерас, в озвучителния актьорски състав участват Харви Гилън, Флорънс Пю, Джон Мълейни, Вагнер Моура, Рей Уинстоун, Самсон Кайо, Оливия Колман и Да'Вайн Джой Рандолф. Анимацията ще излезе на 21 декември 2022 г.

Многоочакван е и "Без кръв" с Анджелина Джоли зад камерата със сценарий по романа на Алесандро Барико. Салма Хайек ще участва в ролята на Нина. Романът разказва за ужасяващ акт на насилие, който се случва в италианска провинция по време на войната. Единствената оцеляла е четиригодишната Нина, която след години среща спасителя си от детството през 50-те години и това я връща към събитията от онази нощ. Предишните режисьорски опити на Джоли бяха силни, въздействащи драми, и "Без кръв" изглежда няма да е изключение. Филмът все още няма премиерна дата, но вероятно скоро ще я обявят.

И накрая, Салма Хайек ще има роля във филма на Стивън Содърбърг "Професия стрийптизьор 3". Хайек е поканена за главната роля във филма, когато Танди Нютън се отказва. Чанинг Тейтъм ще се завърне, за да повтори ролята си в третата част. Филмите за Магическия Майк бяха изненадващо страхотни, както от критическа, така и от комерсиална гледна точка, и изглежда, че този не се очертава да бъде по-различен. С участието на Хайек филмът би трябвало да е перфектният завършек на трилогията.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 1 Отговор
    ЧРД
    САЛМА ХАЙЕК
  • 2 цербер

    15 3 Отговор
    Много харесвам Салма! Още от времето,когато изигра ролята си във филма"Бандитки".
  • 3 Идън

    13 3 Отговор
    Винаги ще я свързвам с филма,, Десперадо,, Има невероятно красив глас-Salma Hayek-,,Siente Mi Amor,, и невероятния танц в,,От здрач до зори,, под звуците на Тито и,, Tarantula,,-,, After Dark,,