Last news in Fakti

15 Септември, 2022 16:45 6 738 4

Как се снимат секс сцените в "Домът на дракона"?

  • секс сцени-
  • домът на дракона-
  • емили кери-
  • координатор-
  • интимни въпроси

Емили Кери се превъплъщава в ролята на Алисент Хайтауър, когато е само на 17 години

Определено можем да кажем, че четвъртият епизод на хитовата поредица "Домът на дракона" беше посветен на секса, като в центъра на вниманието бяха две тийнейджърки и техните коренно различни преживявания.

Емили Кери се превъплъщава в ролята на Алисент Хайтауър, когато е само на 17 години.

След като е гледала части от "Игра на тронове", Кери споделя в интервю за Newsweek, че първоначално се е страхувала да приеме ролята на кралица тийнейджърка, омъжена за много по-възрастен мъж, и неизбежно неудобните интимни сцени, които това със сигурност ще доведе, предаде vesti.bg.

"Имахме координатор по интимните въпроси, който беше невероятен", казва Кери. "Пак повтарям, бях само на 17 години и първата сцена, която прочетох, беше сексуална, като това включваше къпане на краля - всичко, което ми се струваше интимно, се считаше за интимна сцена, което ми се стори правилно."

Благодарение на координатора Кери казва, че заснемането на интимните ѝ сцени - които тази седмица включваха помощ на Визерис да се изкъпе, а след това неловка секс сцена - "е било много по-лесно, отколкото си мислех, че ще бъде", и е създало "открит диалог", в който тя се е чувствала свободна да "говори за всичко".

Коментарите на Кери за опита ѝ с координатора на интимните отношения са в доста ярък контраст с тези на Шон Бийн, който изигра ролята на Нед Старк в "Игра на трнове". Миналия месец той заяви, че координаторите на интимните отношения "съсипват" секс сцените и тяхната спонтанност.

Емили Кери също така призна, че първоначалните ѝ страхове относно навлизането в кинематографичната вселена на "Игра на тронове" с нейната репутация за необуздани сцени на изнасилване и насилие над жени, са били успокоени от жените режисьори и продуценти на "Домът на дракона".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Игра на колове

    19 0 Отговор
    Координаторът скоро, ще започне да ги координира еднополово, кскто и черен перхидтол с бял перхидрол!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нашийник

    7 0 Отговор
    Снимат си се като всеки нормален порнофилм.