Last news in Fakti

26 Септември, 2022 12:31 8 111 7

Ненчо Балабанов вдигна звездна сватба на морето

  • ненчо балабанов-
  • сватба-
  • брак-
  • тържество-
  • парти

На сватбеното тържество присъстваха куп звезди от приятелския кръг на двойката

Актьорът Ненчо Балабанов вдигна красива сватба в Несебър. Той се ожени за любимата си Катрин Русева. Първият си сватбен танц двойката изтанцува на песента “Любов”, изпълнена на живо от певицата и приятелка на младоженците Мария Илиева.

Актьорът бе облечен в елегантен черен костюм с папийонка, а булката Катрин бе облечена традиционно в красива бяла рокля с паднали ръкави. Тържеството се състоя в изискан ресторант в Несебър, съобщава 24 часа.

“Скъпи Катрин и Ненчо, мило ново семейство Балабанови, много се вълнувам да споделя този прекрасен момент, празник на вашата любов. Благословени да сте, много се обичайте, с много нежност, страст и мисъл се грижете за любовта си да цъфти, да сияе, да ви топли в трудните моменти и да я зареждате с огромна светлина в щастливите такива”, пожела певицата Мария Илиева на младоженците.

За забавата на гостите освен диджей бе поканен и менталистът Диян Константинов. Сред забавленията, които той организира, са игра с карти, в която Ненчо и Катрин трябва да изберат символи, а менталистът да ги познае, както и произволни думи от книга.

Младоженците са получили много подаръци, като сред тях е петдневно пътуване до Париж.

Ненчо Балабанов предложи брак на 13 години по-младата от него Катрин това лято, когато двамата бяха на почивка в Гърция. Вечерта в ресторанта изненадващо актьорът сложил кутийката с пръстена в средата на масата и паднал на колене.

Две седмици преди сватбата Катрин направи своето моминско парти.

Това е втори брак за актьора. От първия той има 16-годишен син Богомил.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Звездни

    23 2 Отговор
    селяни !
  • 2 КСХ

    8 1 Отговор
    Да са живи и здрави!
  • 3 въпросче

    15 0 Отговор
    Ако ресторантът не е изискан,няма ли да се забавляват? Азискан.
  • 4 Жалки те помияри

    5 1 Отговор
    Какво искат от мен Ненчо, дано си се оженил за добра жена, да не ти готви само,, Фасули,,....и да ти остави апартамента,, мухлясал,,...!
  • 5 надарена кака

    7 6 Отговор
    Да се гушкат и много да се обичкат,от това по-хубаво няма!
  • 6 селяния до шия

    14 1 Отговор
    Ненчо и Катрин - две селянчета, едното с натурално селско име, другото пограждначено, един вид ний не сме от село.
  • 7 Много

    6 0 Отговор
    е грозен.