30 Септември, 2022 14:11 7 070 3

Кристина Агилера показа пищните си форми в латексова рокля (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • кристина агилера-
  • латексова рокля-
  • пищни форми-
  • billboard latin music awards 2022-
  • духът на надеждата

Певицата с награда "Духът на надеждата" на Billboard Latin Music Awards 2022

Кристина Агилера показа пищните си форми в латексова рокля (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Облечена в латексова рокля, 41-годишната певица изпълни песента си "La Reina" по време на шоуто за музикални награди в Watsco Center в Корал Гейбълс, Флорида, съобщи "Телеграф"

След изпълнението си Кристина беше удостоена от колегите си Озуна и Беки Джи с наградата "Духът на надеждата".

Кристина прие наградата "скромно, с благодарност и гордост" и добави: "Толкова е хубаво да съм в зала, в която могат да произнесат името ми правилно и красиво. Благодаря ви много, Billboard, за тази награда. На моя екип от Sony, вие сте невероятни, не бих могла да бъда по-благодарна", цитира думите ѝ сайтът Just Jared.

Тя насърчи присъстващите и зрителите да дарят средства на Червения кръст, за да помогнат на засегнатите от ураганите Фиона и Йън.

"Когато влязох в индустрията, си обещах, че ще използвам гласа си за нещо по-голямо, за да направя промяна", каза Кристина. "Споделянето на моята история беше от жизненоважно значение за подпомагане на другите. За мен означава толкова много, че израствам заедно с моите фенове през годините".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кристинчето е хубава..!

    5 0 Отговор
    Та каквото иска може да си показва...!
  • 2 Соваж бейби

    2 2 Отговор
    За пенето ,пее жената няма спор ,много и се кефих когатото беше млада и красива .Очевадно доста мастна тъкан е изхврлила, за извайване и контуриране на различни части от тялото и ,още малко.
  • 3 цербер

    2 0 Отговор
    Много е сложна песента,Кристина я изпя чудесно! Има глас,има и слух,голяма певица! Заслужава си наградата.