Last news in Fakti

1 Октомври, 2022 07:00 5 938 0

Вашият хороскоп за днес, 01.10.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нови предизвикателства през целия месец

Вашият хороскоп за днес, 01.10.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден да действате с размах. Дайте си ясна сметка какво искате и не се ограничавайте, мечтите са безплатни, а когато границите на мечтите ви са границите на Вселената, тогава настъпва всичко е възможно. Дайте шанс на Вселената да ви подкрепи.

Телец

Леко вътрешно напрежение ще усещате днес. Няма да ви е съвсем комфортно, но пък онази сила, която ще чувствате в себе си е могъща и от вас зависи в каква посока ще я насочите.

Близнаци

Днес околните ще са вашето огледало. Харесва ли ви това, което виждате? Честито, това е част от вас самите. Ако нещо не ви харесва, тогава направете нещо, нещата не се променят от само себе си, нужна е енергия и целенасочено движение.

Рак

Силно и вдъхновено начало на месеца. Опитайте да контролирате раздразнението си. Дайте си сметка, че всъщност нервните състояния са просто резултат от неосъщестени очаквания. Просто приемете нещата каквито са.

Лъв

Денят е с елемент на сериозност на моменти до скука, но в крайна сметка това винаги може да го промените. 1-ви е, все пак време за планиране. А есента може да е един толкова хубав и уютен период. Само не прекалявайте с притеснения за семейните проблеми и не се включвайте във филми за минали неприятности.

Дева

Радостен и пърхащ този ден може да ви донесе смях и нови срещи. Не е време за започване на нещо ново, но пък събирането на информация за бъдещите проекти си е съвсем на място. Опитайте да сте концентрирани и да не пилеете ентусиазма си за всяко нещо, имайте приоритети. А и знакът на Везните ви напомня - премервайте нещата, кое е важното и кое не, кое ви губи силите и кое ви подхранва.

Везни

Днес е важно да имате конкретни резултати, конкретни планове и изобщо планирането ще е една възлова задача. Опитайте да не решавате емоционално, търсейки сигурност и подкрепа. Важно е да си дадете време да погледнете нещата от повече страни и тогава да решите. Просто се запитайте - как ще се чувствам, ако това е факт. Доверявайте се на вътрешната си сила.

Скорпион

Силна енергия и вдъхновение ще усетите през този ден, ще имате сили и ентусиазъм да се справите с всичко, което се изпречи на пътя ви. Увереност ще е второто ви име днес. Използвайте тази сила, за да планирате месеца си и да финализирате започнатите задачи. Светете и огрявайте света, той има нужда от Вас!

Стрелец

Оптимистично и енергично започва този месец. Вдъхновявайте околните със собствения си пример, практично отношение и аналитичност. И разбира се - материализирайте смело и красиво идеите си.

Козирог

Малко мистично и нетипично начало на месеца. Светът определено няма да се върти около вас, макар да ви се иска. Ден за споделяне със света. Правете добрини без да се замисляте и да търсите ползи, това са вашите семена за добро и щастливо бъдеще. И непременно намерете време, за да бъдете във връзка със самите себе си.

Водолей

Силен месец предстои, макар и не съвсем спокоен. Днес е ден за колективна работа. Открийте съмишленици. Прогнозирайте бъдещето. Днес просто ще имате знание за нещата.

Риби

Ден за резултати. Какво по-добро от това още в първия ден на месеца да получите видим резултат от усилията си. Бъдете концентрирани, бъдете целенасочени. Не позволявайте на дребни боричкания за власт да променят нещата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА