3 Октомври, 2022 15:56 7 859 4

Бившата на Денис Теофиков си спомни за него (СНИМКА)

  • денис теофиков-
  • певец-
  • спомен-
  • десита

Певицата Десита си спомни за времето, когато с Денис бяха заедно

След по-малко месец се навършва една година от трагичната смърт на младия поп фолк изпълнител Денис Теофиков. Приятелката му Алекса вече спря да милее по него, понеже се радва на нова любов в живота си.

Животът продължава, но неговите най-близки хора все още се борят с мъката от случилото се на фаталния 24-ти октомври. Сред тях е и певицата Десита, която е и негова бивша му приятелка.

Месец по-рано звездата сподели тяхна обща снимка в личния си профил, с която за пореден път доказа, че не спира да мисли за него и не може да го прежали дори с времето.

Бившата на Денис Теофиков си спомни за него (СНИМКА)

Очевидци разказват, че на погребението именно тя е плакала най-много, но далеч от камерите и без да прави цирк през погледите на огромната тълпа, която се стече да си вземе последно сбогом с талантливото момче, което си отиде без време, а около смъртта му все още има въпросителни, които не дават мира на опечаленото му семейство, пише Шоу Блиц.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венета Новакова

    7 0 Отговор
    Разкаралии са я и пак привлича внимание.
    Мила, пробвай се като Николета, пък дано да ти се получи, като не ти се работи .!.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Роза

    4 0 Отговор
    Да му е лека пръстта на момчето!А ако има виновни-Бог да ги накаже!
  • 4 Кгхйг

    0 2 Отговор
    Пияни наркомани