Last news in Fakti

8 Октомври, 2022 11:26 5 168 9

Хари и Меган със сериозни финансови проблеми

  • хари и меган-
  • финансови проблеми-
  • имение-
  • ипотека-
  • ново жилище

Херцозите на Съсекс са изгонени от имението си за 14 млн. долара

Хари и Меган със сериозни финансови проблеми - 1
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Макъл са го закъсали здраво за пари, носи последната мълва, дошла право топла, топла от САЩ.

Драмата покрай тях сериозно се заплита и поради факта, че те се изнасят неочаквано от скъпото и луксозно имение, което обитават откакто се простиха с кралските си задължения. Оказва се, че най-вероятно те са били принудени да го направят.

В следващите редове обаче ще ви разкрием до каква просешка тояга се докарват херцозите на Съсекс и какви още финансови гадости ги спохождат, jenata.blitz.bg.

Двамата живееха в имение за 14 млн. долара, което обаче още изначало двойката не можеше да си позволи. Именно заради това те теглиха и ипотечен кредит.

Самата Маркъл разкрива, че имението още в началото им допаднало много, но било наистина много скъпо. В резултат на любовта на изгората му към точно този имот, Хари решава да теgли кредит и то ипотечен.

Самият размер на имението е внушителен – 30 000 кв. метра с уникален интериор. Общо жилището разполага с 9 спални, 16 бани, библиотека, две сауни, фитнес, зала с игрални автомати, домашно кино, детска площадка, веранда и открита трапезария.

Наистина такъв мащаб е удивителен и дори престолонаследникът – братът на принц Хари – принц Уилям и семейството му не живеят така луксозно.

Херцозите на Уелс, които наскоро станаха милиардери, заедно с трите си деца, живеят във вилата Аделаида, която разполага само с 5 спални, кухня, трапезария, офис и технически помещения.

Само две години след покупката на красивото имение се налага Меган и Хари да го напуснат. Официалната версия е, че къщата не осигурява всички нужди на семейството. Тази информация обаче бе опровергана от близки до семейството.

Най-котираната причина, която е и много логична обосновка на случилото се, е че двамата не могат да си позволят да изплатят ипотечния си дълг. Факт е, че освен наследството на принцеса Даяна (което възлиза на 14 млн. долара) и два договора с Нетфликс и Спотифай, двамата нямат източници на доходи.

До 2020 година всички финансови нужди – от пазаруване на дрехи, до плащане за храна, пътувания и персонал, бяха поети от крал Чарлз III. Вече две години обаче той не инвестира в най-малкия си син, който бе ударен от действителността след абдикирането от кралските си задължения.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно ли

    30 1 Отговор
    Оууу, живи да ги оплачеш....
  • 2 133

    40 1 Отговор
    Да вземем да им събираме пластмасови капачки и за тях,горкичките.
  • 3 Мнение

    38 2 Отговор
    И се преструват на загрижени за цветнокожите хора в Африка, а тази интригантка Меган живее в такъв палат , който даже не й е по джоба. Ще го воси принц Хари за носа, докато е послушен и се прави на Закрилник, а тя на Жертва. Като се усети, тя ще му бие шута и ще се осигури чрез децата си до гроб, ще го шантажира, ще се прави после на негона жертва.
  • 4 Aлфа Bълкът

    33 4 Отговор
    Бабчето се спомина, сега няма по кого да плюят. Остава тази хиена да настрои брат, срещу брата!
  • 5 Студопор

    28 0 Отговор
    Не мога да съжаля милиардери, ще не могат да си подвият на масрафа.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ......па

    25 0 Отговор
    Да се хващат на работа както милиони хора по света.Винаги има търсене за тираджии и продавачки в супермаркети.
  • 9 вбнм,./

    0 0 Отговор
    Винаги всички са били наясно, че този брак по сметка (за американката) няма да свърши добре. Чакам кога Меган ще му бие шута, (като му се опразни кесията) и Хариту ще се върне с подвита опашка в кралското си семейство.