Last news in Fakti

8 Октомври, 2022 11:56 1 924 3

Имението, в което Джони Деп живееше с Амбър Хърд, беше продадено за 40 млн. долара

  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • имение-
  • инцидент-
  • продадено

Домът има 10 спални, 10 бани, кино салон, винарска изба с 2000 бутилки, хеликоптерна площадка и собствена писта за картинг

Имението, в което Джони Деп живееше с Амбър Хърд, беше продадено за 40 млн. долара - 1
Снимка: БГНЕС

Голямото имение в Голд Коуст, където Джони Деп отряза пръста си по време на кавга през 2015 г. с бившата му съпруга Амбър Хърд, беше продадено за колосалните 40 милиона долара, разкри RadarOnline.com., предаде life.dir.bg.

Известното жилище - бивша собственост на световния шампион по мотоциклетизъм в категория 500 кубика Мик Духан, беше закупено на най-високата възможна цена за къща в Куинсланд.

Домът не само е оборудван с 10 спални и 10 бани, но има и кино салон, и винарска изба с 2000 бутилки, в допълнение към хеликоптерна площадка и собствена писта за картинг.

Духан плати само 1,7 милиона долара за имота през 1996 г., като продължи да го реновира.

Имотът отново влезе в новините, когато Деп заяви, че е загубил върха на пръста си в имението през 2015 г. по време на разправията с Хърд в Австралия.

"Гледах как костите ми стърчат", каза актьорът от "Карибски пирати" пред съдебното жури през април. Хърд хвърлила две бутилки срещу него, едната от които го наранила.

Направена му е операция. "Не знам какво е чувството на нервен срив, но това е може би най-близкото, което някога съм имал", заяви Деп под клетва.

Разказът на Деп за случилото не се съвпада с твърденията на Хърд, която казва, че той си е счупил телефона от ярост и ревност и счупеното стъкло го е порязало.

В края на съдебната им битка, произтичаща от публикация на "Washington Post" от 2018 г., където Хърд намеква, че е жертва на домашно насилие, журито присъди 10 милиона долара на Деп като обезщетение за нанесени щети и 5 милиона долара като наказателни щети.

Хърд обаче все още не се отказва и е подала жалба през юли, за да оспори присъдата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вал

    2 0 Отговор
    Страхотна манипулация "отряза пръста си". Не, нали се оказа в съда, че тя му го е отрязала...
  • 2 Лозунг

    1 0 Отговор
    3а какви точно долари е продадена??? Австралийски $ Новозеландски $ Сингапур ски $Канадски $ Хонг Конг $ .....???
  • 3 Брокер

    3 0 Отговор
    Много евтино, в София за една апартамент с спалня и хол с дневна и кухня искат 200000 евро. За 10 спални, киносалон и т.н... представяш ли си ква ще цената......