Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 00:30 9 802 22

Класация на най-развратните мъже по зодиакален знак

  • най-развратните-
  • зодии

Зодиакалната принадлежност оставя дълбок отпечатък върху темперамента на мъжа

Класация на най-развратните мъже по зодиакален знак - 1
Снимкa: Shutterstock

Всеки мъж цени красотата и страстта в една жена. Това не означава, че е развратник. Астролозите обаче са определили кои мъжки зодии са прекрачили границите в това отношение.

Счита се, че зодиакалната принадлежност оставя дълбок отпечатък върху темперамента на мъжа.

12 място: Рак

За Раците любовта е преди всичко нещо духовно. Представителите на този знак никога не гледат на жените като на красива черупка. За тях са важни действията, духовното развитие и способността да поддържат разговор. Разбира се, Раците харесват красотата, но тя е на второ място за тези мъже.

11 място: Везни

Везните може да изглеждат като най-големите развратници от всички, но не са. Те просто обичат да флиртуват, но не се стремят на първо място да превземат женското тяло. Искат да впечатлят със своята интелигентност, хумор, красноречие. Ето защо представителите на този знак имат голям успех сред дамите.

10 място: Козирог

Колкото и красива да е една жена, Козирогът няма да се затича след нея, докато не разбере, че може да ѝ се има доверие. Разбира се, тези мъже понякога правят изключение, отдавайки се на всички сериозни неща, но това е изключително рядко. Козирозите трябва да опознаят една жена и едва след това да се сближат с нея.

9-то място: Скорпион

Скорпионите обичат да флиртуват и да печелят женските сърца. Всичко останало играе второстепенна роля. Това са най-чувствените мъже, така че е трудно да ги наречем развратни, особено като се има предвид, че по природа те са истински моногамни.

8 място: Овен

Овните са доста страстни натури, но се влюбват твърде бързо, откриват своята сродна душа и изграждат отношения с нея. Жаждата им за физическа любов бързо се заменя с духовно привличане, поради което те са едни от най-добрите бащи и съпрузи. Поради това те са на едва осмо място по развратност.

7-мо място: Лъв

Лъвовете обичат целувки, прегръдки, страст, но е трудно да ги наречем развратни. По-скоро искат да изглеждат като такива, но не се вписват в образа като цяло. Това са доста чувствителни и духовни личности, колкото и самите те да вярват в противното.

6-то място: Риби

Рибите обичат да водят разпуснат начин на живот, но тези мъже не могат да го поддържат през цялото време, защото бързо им омръзва. Да си Дон Жуан не е лесно – изисква се пълно отдаване, а Рибите са доста интровертни. Ето защо те се намират в средата на класацията.

5-то място: Дева

Физическото привличане е важно за Девите. Зад външния вид и поведение на тихи води се крият чувствени любовници, които са много изобретателни. Тези мъже могат да бъдат полигамни и да се срещат с няколко жени едновременно, тъй като обичат разнообразието.

4-то място: Стрелец

Стрелците са много развратни, но имат по-важни неща за вършене, отколкото просто да тичат след поли: учене, работа, хобита, пътуване. Те са съсредоточени върху нещо друго, но не пропускат да подхранват своята мъжественост, като се срещат с различни жени. Затова получават четвъртото място в класацията.

3 място: Телец

Телците са мъжете с най-напомпано его на планетата Земя. За тях е много важно да поддържат гордостта и самочувствието си с постоянни любовни победи. Освен това те наистина ценят женската красота, така че не са просто разюздани, а истински ценители на красотата.

2-ро място: Водолей

Водолеят определено крие някъде „развратна книжка“, където записва всичките си любовни победи. За тях количеството е много важно, но не забравят и качеството. Те също така често са във връзка, което понякога им пречи да правят това, което искат, така че само постоянното партньорство ги спасява от първо място в класацията.

1-во място: Близнаци

Брей, да им се ненадява човек! Това са най-големите развратници според знака на зодиака, така че получават заслужено първо място. Близнаците са изключително ненаситни, което обяснява лекотата, с която подхождат към изневерите.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Да бе да

    5 2 Отговор
    За пръв път съм съгласен със това групово мероприятие 😁

    И , малко обиден 😂 четвърто място само ?

    Какво друго трябва да почна да правя 🤣

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 6 Отговор
    Да живеят ДРУЖБАТА и СЪТРУДНИЧЕСТВОТО между всички ЗОДИИ
  • 22 Субзиро

    3 3 Отговор
    Сорпионът сте го сложили много назад.