Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 11:32 1 727 1

Изложба на "Междузвездни войни" гостува в София

  • софия тех парк-
  • междузвездни войни-
  • изложба

Изложбата ще бъде открита днес в София Тех Парк

Изложба с реквизити, костюми и редки играчки от „Междузвездни войни“ откриват днес в София тех парк. На събитието ще бъде представена една от най-големите фен колекции, свързани с филмовата поредица, съобщават организаторите от „Коко ейджънси“.

Експозицията е озаглавена „Unofficial Galaxies". Тя показва герои, превозни средства и други предмети от света на „Междузвездни войни“. Сред артикулите в колекцията е и лендспийдърът на Люк Скайуокър в реален размер, закупен от лондонското „Elstree Studios“ - дома на оригиналната трилогия. В изложбата са още оригиналните бюро и стол на младия Анакин Скайуокър от филма "Невидима заплаха" от 1999 г.

Изложбата е частна и е била представяна само два пъти в Европа досега - в музея на науката Spaceport в Ливърпул от 2017 г. до 2019 г. и през лятото на 2022 г. във Финландия.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    0 6 Отговор
    Политиците вземат да ходят там да обсъдят евромарсианските ценности и евентуалното им изтрелване към Марс като не им се работи.