16 Октомври, 2022 15:17 4 023 4

Виктория Бекъм заличи знак за любов към Дейвид (СНИМКИ)

  • виктория бекъм-
  • дейвид бекъм-
  • татуировка-
  • любов-
  • брак

Пош Спайс отново притесни феновете си, че нещо не е наред в брака ѝ с Дейвид Бекъм

Виктория Бекъм заличи знак за любов към Дейвид (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В края на септември Виктория провокира слухове за проблеми в отношенията с Дейвид Бекъм. Фенове на дизайнерката забелязаха, че е премахнала татуировката с инициалите на съпруга си, която си направи на 10-ата годишнина от сватбата им, пише "Телеграф".

Естествено, феновете на Пош Спайс незабавно алармираха за този факт. Но тя опроверга притеснението им и ги успокои.

В The Today Show Виктория разказа защо все пак е премахнала татуировката, посветена на съпруга ѝ. Причината е банална – звездата просто е спряла да я харесва.

„Съпругът ми има много страхотни татуировки, децата имат и са много добри. Създадени са от феноменални художници, а моите бяха дебели, кървяха малко и не изглеждаха толкова красиви“, обясни Виктория.

„Това е причината. Нищо не означава. Предполагам, че пресата започна да мисли, че съм напуснала съпруга си, но не. Просто ми се повръщаше от тази татуировка“, увери звездата.

Дейвид и Виктория се срещат на футболен мач, когато той играеше за „Манчестър Юнайтед“. И както по-късно разказва дизайнерката, това е било любов от пръв поглед. Оттогава мина много време, това лято двойката отпразнува 23-тата годишнината от сватбата си.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гацо Бацов

    9 0 Отговор
    Сега ще си татуира ГБ !!!!
  • 2 ха ха

    12 0 Отговор
    "Просто ми се повръщаше от тази татуировка". - на мен ми се повръща от всякаква татуировка. Най-трудно се налага мир там, където няма война.
  • 3 Муна

    9 0 Отговор
    Не можеш да си пош, когато си се татуирала като май муна / пандизчийка. Повечето нормални богати американки, сред които се пробва да се пласира, я отхвърлиха. Още рогава беше решила да си изтрие татуировките, за да може поне някоя и друга богаташка в САЩ да я заговори.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.