21 Октомври, 2022 08:10 1 767 8

Забележителна победа за Безстрашните в "Игри на волята"

  • безстрашните-
  • победа-
  • игри на волята

Единствено Джаферович успя да посочи правилната комбинация и така донесе победата

Втората номинационна битка на Арената на “Игри на волята: България” тества паметта на Безстрашните и Супергероите. Състезателите получиха задачата да запомнят поредица от цветове, които водещата Ралица Паскалева им показваше, а след това трябваше да повторят. От шестимата останали играчи на финалната права, единствено Джаферович успя да посочи правилната комбинация и така донесе победата на Безстрашните, които се спасиха от номинации.

Спокойствието в Стопанството беше разклатено след преминалия съвет на Непобедимите, а неочакваната номинация на Георги от капитана Мирослава се превърна в причина за разгорещен разговор. Стратегиите в племето на Супергероите продължиха, а Виктория се опита да привлече Фейгин в тяхната коалиция, поставяйки младата състезателка по фигурно пързаляне пред дилема кого да подкрепи.

По-късно същата вечер загубата на Супергероите ги събра край огъня на племенния съвет, където двата лагера в племето отново сблъскаха мненията си. Фейгин не предаде своята коалиция и застана зад гърба на най-близките си хора, изпращайки Цветан на Арената. Заедно с него в битка за спасение срещу Генчо и Георги от Непобедимите ще се изправи съотборникът му Илиян.

Ще се разединят ли още повече Супергероите след номинациите? Ще разрешат ли Илиян и Цветан конфликта си на Арената? Кой ще отпадне още в битката за спасение и кои трима ще се изправят един срещу друг в елиминация - зрителите ще разберат днес в 21:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    12 2 Отговор
    Нагласиха играта да може сакатата Джаферович да спечели,сигурно са и подсказвали за кубовете,ще бутат май женките до финала
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 очевидец

    0 0 Отговор
    Видяхте ли,че без джефи, нищо не става,.. макар и с контузен пръст, ох дамо не не била контуьзията в главата
  • 4 аууу

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "бушприт":

    Загледах се и аз в снимката, не е лъжа
  • 5 Ухаааааа

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "бушприт":

    Баравос, бравос!
  • 6 задруга на фаянсаджиите

    1 0 Отговор
    Искаме VAR и преиграване. Комбинацията от плочки беше от вътрешната страна на лонгетата на Джаф аферович.
  • 7 Продукцията

    3 0 Отговор
    Джаферович е с микрофон в ухото!! Кърпата го прикрива..
  • 8 ха ха

    1 0 Отговор
    Единствено Джаферович успя да посочи правилната комбинация защото от продукцията са и казали предварително точно в момента когато водещата Ралица започва да отвлича вниманието на останалите с празни приказки и да ги разсейва тя да сложи правилния цвят.Няма случайности при сценария на продукцията.