Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 16:28 2 932 7

Тайната на Кейт Мидълтън за безупречна фигура

  • кейт мидълтън-
  • диета-
  • режим-
  • хранителен режим-
  • храна-
  • фигура

Това са храните, които херцогинята консумира, за да поддържа форма

Тайната на Кейт Мидълтън за безупречна фигура - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Всяка публична проява на Кейт Мидълтън предизвиква фурор сред британците. Херцогинята винаги изглежда здрава и красива, а милиони дами от цял свят си задават един и същи въпрос - как успява да го постигне. За 11 години брак Катрин дари съпруга си принц Уилям с три деца, като и след трите бременности успя много бързо да се върне във форма, отбелязва jenata.blitz.bg.

На добрите гени ли се дължи това? Или на здравословното ѝ хранене? А може би навикът ѝ да спортува от дете е "виновен" за перфектните ѝ форми?

Диетолозите от портала за здравословен начин на живот BarBend сложиха край на мистерията, разкривайки защо херцогинята продължава да се радва на стройна фигура.

По думите на специалистите, Мидълтън е голям фен на овесените ядки и предпочита да ги хапва на закуска, пише Express.co.uk.

"За да поддържа фигурата си в перфектно състояние, Кейт съчетава питателна и здравословна храна с постоянен тренировъчен режим, който се състои от планк и бягане", отбелязват те и добавят, че сутрин херцогинята пие и смутита от зеле, спирулина, матча, спанак, салата "Ромен" и боровинки.

На обяд съпругата на принц Уилям залага на салати от диня, към които добавя авокадо, лук, краставица и сирене фета. "Това е перфектната комбинация от сладко и солено", казват експертите.

По думите им, за вечеря Мидълтън си позволява и пиле, пица, паста или суши, без да прекалява с количеството.

Освен всичко друго, диетата на кралската особа включва сурови плодове и зеленчуци, включително годжи бери и маслини. Понякога херцогинята консумира оризов пудинг за десерт.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 роско

    9 0 Отговор
    тайната е яко с градинаря... и после с шофьора
  • 2 Каква тайна?

    17 0 Отговор
    Не и се налага да ходи на работа!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Жена

    8 1 Отговор
    Всеки ден овесениядки и смути от зеле? Стига бе! Бас държа че спят в отделни стаи с принца... иначе миризмата няма да е особено приятна. Моите извинения за което, но сериозно ли ни пробутвате обесени ядки и зеле? Всеки ден? Е, благодаря. Ще се въздържа!
  • 5 кейти мейти

    8 0 Отговор
    тайната ми е че цял живот по-тежко от рук ме съм вдигала
  • 6 Изтрит

    2 0 Отговор
    Каква тайна ма?Че няма Сиси ли и са и увиснали,като изсъхнали маслинки...
  • 7 надарена кака

    0 0 Отговор
    Обесени ядки яде,като те са в бисквити. Пие чай с мед,но не яде зеле. Беше споменала,че яде ястия с грах,моркови и ориз,варена царевица и пилешки хапки. Поне така съм за помнила от четеното за Катрин.