25 Октомври, 2022 09:11 7 156 2

Какво ни очаква през ноември според астролога Павел Глоба

  • хороскоп-
  • зодиак-
  • павел глоба-
  • ноември

На най-голям късмет ще се радват хазартните представители на Зодиака, които обичат да поемат големи рискове

Какво ни очаква през ноември според астролога Павел Глоба - 1
Снимкa: Shutterstock

Хороскопът на Павел Глоба за ноември ще ви помогне да узнаете перспективите пред себе си, да предотвратите задаващите се негативни събития и да се подготвите предварително с решение на задаващите се проблеми.

Според астролога ноември ще бъде времето, когато трябва да заявите себе си на висок глас. Това е идеален период за установяване на контакти, на близки отношения в работния колектив, за заявяване на права, претенции за лидерство.

Периодът ще е добър за всички представители на зодиакалния кръг, които са свикнали неуморно да се движат напред, покорявайки нови и нови върхове. През ноември те ще имат възможността да се възползват на 100% от благоприятната ситуация, когато мнозина са пасивни, и да се докажат.

На най-голям късмет ще се радват хазартните представители на Зодиака, които обичат да поемат големи рискове. Звездите им предричат голяма печалба.

Ето какъв се очертава месецът за всеки един знак от Зодиака:

Овен

Ако през първата половина на месеца Овните положат всички усилия да се изкачат по кариерната стълбица, ще успеят да го постигнат. Астрологът препоръчва на представителите на знака да приключат всички дела, планирани за тази година. Това ще бъде ключът към големия успех.

По пътя си те ще срещнат човек, който ще им помогне да се справят с всички трудности. Помощникът е някъде наблизо и само чака да бъде повикан.

Срещайки този човек, на Овните ще им олекне. Важното е навреме да приемат предложената помощ.

Телец

Павел Глоба не препоръчва на Телците да разчитат на помощта на едва познати хора, особено на такива, които упорито я предлагат. През ноември цялото внимание на представителите на този знак трябва да бъде насочено към отношенията с близките. Този период няма да е от най-успешните за работа.

Телците трябва да избягват ситуации, в които партньорите им прехвърлят отговорностите си, като същевременно увеличават печалбите си. Месецът ще бъде благоприятен за промяна на обстановката, преместване в ново жилище.

По-добре е засега да забравите за дългосрочни планове, съветва Павел Глоба.

Близнаци

През ноември Близнаците ще трябва да се замислят кое е най-важно за тях в живота и кое е второстепенно. Месецът е благоприятен да си поставят цели за бъдещето, да решат дали трябва да се заемат със самореализация, или да се посветят на близките.

Павел Глоба казва, че месецът като цяло не е подходящо време да пилеят енергията си за дреболии. Тя трябва да е насочена към решаването на важни въпроси. Не трябва да помагат на хора, които могат да се справят сами с проблемите си.

Рак

През ноември могат да се появят здравословни проблеми. При всеки един тревожен симптом Раците трябва да потърсят своевременна помощ.

Не са изключени и разногласия с партньора. Само един откровен разговор може да запази връзката им.

На жените от тази зодия няма да им достигат финансови средства.

През този период кариерата трябва да е на първо място. Всичко, планирано по-рано, може да се превърне в реалност, стига да посветят повече време на професионалните си задължения.

Лъв

Лъвовете ще могат да постигнат творчески успех и да изградят щастливо бъдеще, само ако не спират да работят върху себе си. През ноември представителите на знака вече ще могат да оценят резултата си и да разберат дали са успели да се справят с пламенността на характера си и да смекчат емоционалността си.

Главен показател ще бъдат плановете, които са успели да осъществят, въпреки опитите на околните да им попречат да постигнат целта си.

Астрологът препоръчва на Лъвовете да не приемат чужда помощ, за да не получаъ нож в гърба. Освен това ще се наложи да платят скъпо помощта отвън, а според финансовия хороскоп за ноември на Глоба ситуацията с парите в този момент ще бъде доста напрегната.

Ако представителите на знака успеят да се справят с всички поставени задачи, последната седмица на месеца ще може да си отдъхнат.

Дева

През ноември Девите ще трябва да се пазят от здравословни проблеми. Астрологът препоръчва внимателно да следят с какво се хранят, да се обличат според времето навън и да прекарват повече време на открито.

Длъжни сте да изместите чуждите проблеми на заден план и да отделите повече време на собствените си нужди. За да възстановите изразходваната енергия, трябва да отделяте повече време на любимото си хоби. Разходките или почивката сред природата ще ви позволят да се заредите с енергия за нови начинания, казва Глоба.

Везни

Всички важни неща трябва да бъдат свършени в първите три седмици на месеца. Това се отнася както за делата на работното място, така и за личните отношения.

В края на месеца късметът ще обърне гръб на Везните. За да избегнат конфликти, трябва да опитат да не показват емоциите си дори пред най-близките хора.

Ако всичко върви добре, е по-добре да живеят спокойно, без да опитват да изясняват отношенията или да дълбаят, за да стигнат до дъното на истината. Ако въпреки това проблемите не изчезнат, трябва да намерят начини да се защитят.

Скорпион

Павел Глоба съветва представителите на този знак да не планират важни неща за този месец. Само добре обезпечените хора, които имат възможност да рискуват голяма сума пари в името на печалбата, ще могат да постигнат успех.

Заемите и кредитите не са препоръчителни, защото изплащането им в бъдеще ще бъде много трудно. Скорпионите не трябва да се обръщат за финансова помощ към семейството и приятелите. Това може да доведе до конфликти и скъсване на отношенията.

През ноември те ще трябва да се погрижат за здравето си, за отношенията си с близките или да си потърсят партньор. Що се отнася до работата - тя временно трябва да мине на заден план.

Стрелец

Първата половина на месеца ще бъде доста успешна за решаване на важни въпроси, свързани с покупка на недвижим имот, търсене на нова работа и правене на по-нататъшни планове. Всичко, планирано през този период, ще се превърне в реалност.

Необвързаните представители на знака през ноември ще успеят да срещнат любовта, а семейните - да укрепят брака си.

През втората половина на месеца Стрелците трябва да са по-внимателни с непознати. За да избегнат здравословни проблеми, е нужно да не се подлагат на прекомерно физическо и емоционално натоварване.

Козирог

През ноември представителите на знака ще могат да постигнат успех само с помощта на самоотвержен труд и самоусъвършенстване по време на кратките почивки. Важно е да избягват внезапни сътресения, преодолявайки всички препятствия на етапи.

В същото време през втората половина на месеца може да не им достига внимание, заради което могат да възникнат конфликти във връзката. След разрешаване на проблемите обаче отново ще се радват на разположението на любимия.

Към края на месеца най-сетне ще успеят да обърнат внимание на близките си. Роднините могат да им окажат голяма подкрепа в трудни ситуации.

Водолей

Докато за всички знаци на Зодиака пролетта е време за любов, за Везните то идва през есента. Самотните представители на знака ще могат да срещнат потенциален любим, а семейните трябва да оценят това, което имат.

Внезапните чувства могат да замъглят ума им и за известно време ще им се струва, че всичко досега не е било истинско. Събуждането обаче ще бъде доста болезнено.

Риби

Рибите не трябва да разчитат на подаръци от Съдбата. По пътя към успеха представителите на знака ще трябва да преодолеят много препятствия.

Ще се наложи да поемете цялата отговорност. В случай на неуспехи не е необходимо да търсят виновни, по-добре е да опитат да се справят сами с всички трудности.

Към края на месеца нещата ще се наредят и ще могат да се насладят на финансова стабилност, плодовете на труда си и вниманието на най-близките.

Астрологът препоръчва на Рибите да се отпуснат и да се погрижат за личния си живот. Периодът е благоприятен за нови запознанства и забавления, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 лют пипер

    8 1 Отговор
    Очакват ни през ноември високи цени и тъпи решения на политиците.