25 Октомври, 2022 11:15 5 168 15

Дани Петканов вършее в сайтовете за запознанства

  • даниел петканов-
  • сайтове за запознанства-
  • след развода-
  • александра богданска

Лудия репортер не търсел сериозни отношения, а искал само да се забавлява

През пролетта Даниел Петканов и Александра Богданска официално се разведоха. Хора от обкръжението на Лудия репортер издават, че той хич не си губел времето да страда по бившата и веднага се регистрирал в известен сайт за запознанства.

Не търсел сериозни отношения обаче, а искал само да се забавлява, пише "Уикенд". Семейният живот му омръзнал и не желаел пак да се задомява. Говори се, че Петканов бил като отвързан след раздялата с Александра и прекарал не една или две през леглото си. Някои от въпросните дами вече са побързали да се похвалят за интимните си преживявания с него. Едва ли обаче Даниел ще се покаже официално с друга жена. Поне засега той предпочитал да хойка и да се разнообразява с краткотрайни развлечения. В светските среди упорито се шушука, че Богданска също има нов мъж в живота си. Манекенката демонстрира значително по-висок стандарт след развода и това не остава незабелязано от почитателите ѝ.

Цяло лято хубавицата не слиза от яхтите, снима се с лъскави коли, включително и с чисто ново Porsche, и се хвали с дизайнерски дрехи и аксесоари за хиляди левове. Наскоро пак се показа с огромен букет цветя, но не издаде кой е подателят на изненадата. Може би е същият, който през лятото ѝ изпрати 1001 рози. Хора от обкръжението на хубавицата издават, че от известно време тя поддържала близки отношения с хазартния бос Любомир Захаринов, който пък имаше връзка с фолк певицата Анелия. Богданска отмъкнала бизнесмена под носа на чалга дивата, макар че по думите ѝ се срещали само като приятели и уж не били любовници.

Напълно възможно е обаче именно той да е тайнственият ѝ благодетел. Красавицата от Благоевград много страдаше по бившия си съпруг, ала явно е осъзнала, че няма смисъл да рони повече сълзи за него. Тя печели доста добре от работата си на модел и инфлуенсър, но напоследък показва доста по-лъскав начин на живот, отколкото преди развода. Всяка седмица си купува дрехи, обувки и аксесоари от най-новите колекции на луксозните брандове за хиляди евро, а феновете ѝ се питат как може да си позволи всички тези екстри. Хубавото в случая е, че Петканов и Богданска не се намразиха и успяха да запазят нормална комуникация в името на 3-годишния им син Габриел. Това не е и първата им раздяла. Още преди да сключат брак те се изпокараха много грозно заради изневяра на Александра с богатия италианец Макс.

Впоследствие обаче се оказа, че и Петканов е кръшкал многократно, за което той си призна в шоуто „ВИП Брадър”. След сватбата уж и двамата зарязали тези изпълнения, но тогава пък се появили други проблеми. Даниел започнал да се потиска, че жена му е станала по-успешна от него. В началото той бе по-известният от двамата, но след участието им в риалити формата ситуацията се промени. Сега Богданска е една от най-известните родни инфлуенсърки и има половин милион последователи в инстаграм. Лудия репортер също се оправя добре, но не може да задмине бившата си по популярност.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Цък цък

    14 1 Отговор
    Да чукне на Кирчо в гриндер, може и в ППолитиката да го вкара освен на другите места!

    Коментиран от #12

  • 5 Гейтаков

    15 0 Отговор
    Да, май го мярнах снощи по тъмна доба в Гриндар. Писахме си малко. В гръб се беше снимал, но като че ли си беше той. Търсеше активен.

    Коментиран от #8

  • 6 кофти компания

    16 1 Отговор
    Сайтовете са пълни със смотаняци!
  • 7 Тикет то дъ Село

    10 0 Отговор
    Ами то, той, тоз, пи.ал бие ..., фиейк нюз !
  • 8 модерният ляв

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гейтаков":

    Ако го видя, ще му пиша. Искам да се целуваме и други неща. Готин е.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Фифи сладката

    7 1 Отговор
    Дани Петканов вършеел като Комбайна-вършачка. В сайтовете за запознанства.
  • 12 Питащ

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Цък цък":

    Да нямахте в предвид Лили Путин?
  • 13 Жена

    11 0 Отговор
    Ама е грозен този, а пък и акъл няма . Как това момиче е било с този... Малиии, то вамп🤣🤔
  • 14 ПаПурко

    11 0 Отговор
    За да ,,вършееш"...първо трябва да ореш, после да сееш след това да жънеш и накрая ако Господ се е смилил да ВЪРШЕЕШ,това ,л.което ти е дал...Тоя айгър дали мотика е подхванал,пирон забил освен да се зъби ,цвили и мята къчове?А ???
  • 15 сватовник

    5 0 Отговор
    с любо киров ше бъдат чудесна двойка и двамата са грозни представям си ги как се прегръщат и целуват един за друг са родени,любо ще му повтаря през 5минути целуни ме