Last news in Fakti

26 Октомври, 2022 11:31 2 079 5

Лудата глава Кейти Пери навърши 38 г.

  • кейти пери-
  • рожден ден-
  • годишнина-
  • празник-
  • певица

Половинката на Орландо Блум е известна със своето чувство за хумор и не се страхува да стане за смях

Лудата глава Кейти Пери навърши 38 г.  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Катрин Елизабет Хъдсън, по-известна като Кейти Пери, става на 38 години.

Тя е родена и израства в Санта Барбара в семейство на двама пастори. Тя е средно дете в семейството. Има по-малък брат и по-голяма сестра, пише Дарик.

Кейти започва да пее в църква, когато е на девет години. Продължава да пее в църквата до 17-годишна. Присъства на християнски училища и лагери. От 9 до 16-годишната си възраст взема уроци в Музикалната академия в Западна Санта Барбара и учи италианска опера за кратко.


Пери има много награди и номинации, включително единадесет номинации за Грами и „Жена на годината“ от сп. Billboard. Тя е единственият изпълнител, който е прекарал цели 69 седмици в класацията на Billboard Hot 100, без да излезе от топ 10.

Кейти Пери е щастлива със съпруга си Орландо Блум и дъщеричката си Дейзи Дав Блум.


Кейти и Орландо Блум се сгодиха през 2019 г., Актьорът и певицата са много влюбени и отворени към идеята да имат още деца заедно.

Звездата е популярна сред холивудските знаменитости с типичното си чувство за хумор и колоритност. Тя не се страхува да се "изложи" и често се шегува със самата себе си. Залага на смели и шарени визии и обича да експериментира с външния си вид.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джедай

    6 1 Отговор
    Кукла е отвсякъде и е много талантлива сладуранка!
  • 2 глоги

    4 1 Отговор
    Тя е единственнАТА изпълнителКА, коЯто е прекаралА цели 69 седмици в класацията на Billboard Hot 100, без да излезе от топ 10. Кейти е жена!

    Коментиран от #4

  • 3 Флипп

    2 1 Отговор
    Гледахте ли като получи спазъм на лицето по време на концерт, така известния Пфайзер поглед :) Става много популярен напоследък, причинява го глобалното затопляне и агресията на Путин
  • 4 Ти да видиш

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "глоги":

    Жена ама друг път! Ако не е от 3-тия пол за кво си е залепила дупките с тиксо !!!??? Ти да видиш! Ако не вервате на мене вижте видео клипа!😨😨
  • 5 Ако не

    1 0 Отговор
    Привлича внимание като се прави на инфантил а може и да е от там нататък нито песни нито визия кой знае ква просто мапкетингов продукт много шум за нищо впечатляващо