Last news in Fakti

26 Октомври, 2022 15:15 3 879 4

Неприятности очакват тези зодии през ноември

  • зодии-
  • астрология-
  • проблеми-
  • неприятности-
  • предателство-
  • здравословни проблеми

Ето кои 3 зодии ще се сблъскат с редица сериозни проблеми

Неприятности очакват тези зодии през ноември - 1
Снимка: Shutterstock

Представителите на тези 3 зодии ще се сблъскат с редица сериозни проблеми през ноември 2022 г. Някои от тях ще научат за предателство на любим човек, а други за здравословни проблеми.

Рак

Още през следващия месец Раците може да се сблъскат със сериозни проблеми в работата. Завистливи колеги ще им заложат капан и това дори може да стане причината представителите на този знак да загубят работата си.

Съветът към Раците е да бъдат много внимателни и не споделят плановете си с никого. Представителите на този знак не трябва да забравят, че недоброжелателите им никога не спят.

Овен

Още в началото на ноември Овенът може да научи за предателство от страна на любим човек.

Вероятно вярвате твърде много на някого, но това е напълно неоправдано. Този човек, без капка свян, ще ви забие нож в гърба и дори няма да му мигне окото. Може да е или ваш роднина, или сродната ви душа, пише iwoman.bg. Решението, разбира се, зависи от вас, но не забравяйте, че преди да решите каквото и да било, трябва да го обмислите добре.

Скорпион

Скорпионите вероятно ще се сблъскат със здравословни проблеми, чието решение ще изисква много усилия и средства. Съветът към тях е да пренебрегват здравословното си състояние и да подходят с особено търпение и внимание към проблема.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    4 0 Отговор
    Я у факти има и астролог
  • 2 Хахахахххх

    5 0 Отговор
    Според тия врачки трябваше единия ден да съм милионер, после клошар, станал за 1 ден милиардер. Трябваше и да се скъсвам от работа като безработен...край мен единия ден само добронамерени хора, на другия ден да се пазя от всичко и всички.Ту съм най-добрата, ту най-злата...... Абе объркАх се вече, добре все пак, че всеки ден се намира някой да ми казва какво да правя и какво да не правя, че иначе ще скоча пред блока...,.от първото стъпало на стълбището.
  • 3 Божидара нещо

    2 0 Отговор
    Чисто си издухала гарнитурата
  • 4 Това означава само ЕДНО

    2 0 Отговор
    Махам се съвсем скоро с раницата и бегом към не казвам ще разберете от източниците....